LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

VFF-direktør om fyring: Fodbolden udvikler sig

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
VFF-direktør om fyring: Fodbolden udvikler sig
Foto: Viborg FF

Infoboks

HB Køge - Viborg
1. Division (27/04)
bet365 3,40 3,40 2,10
NordicBet 3,35 3,40 2,09
Oddset 3,35 3,40 2,15

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Viborg vil gerne have større kontinuitet på sportschef-posten, men fremadrettet var Jesper Larsen ikke den rette mand, fastslår direktør Morten Jensen over for Viborg Folkeblad.

Efter halvandet års samarbejde har Viborg torsdag fyret sportschef Jesper Larsen, da klubben ønsker en ny mand med 'andre kvaliteter'.

I et interview med Viborg Folkeblad ønsker direktør Morten Jensen ikke at uddybe nærmere, hvilke kvaliteter Jesper Larsen mangler, men Jensen påpeger blandt andet, at den nye mand skal være 'smart for færre midler'.

Afskeden med Jesper Larsen kommer efter en periode, hvor der er blevet skiftet flittigt ud på posten som sportslig ansvarlig i klubben.

- Det kan man helt klart vende negativt. Men der er forskellige faktorer, som har gjort, at det er blevet sådan. Ole Nielsen ønskede i sin tid en ny udfordring i Randers, siger Morten Jensen til Viborg Folkeblad og uddyber:

- Vi har både dengang og nu ønsket en større kontinuitet, men fodbolden udvikler sig dag for dag. Og der kan være noget, som var godt i går, der skal være noget andet fremadrettet - og det har været vores konklusion i det her tilfælde.

Ifølge Morten Jensen er klubben ikke tæt på at kunne præsentere sin nye sportschef.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

Babs Salami 10:44          
"men Jensen påpeger blandt andet, at den nye mand skal være ´smart for færre midler´.

Idiotisk udtalelse, eftersom Jesper Larsen gjorde et fantastisk stykke arbejde i Skive for næsten ingen penge, og at det var på den baggrund Viborg hentede ham.

Han har fået stillet midler til rådighed og handlet derefter, og nu bliver han så fyret midt i sæsonen, hvor alt peger mod oprykning, fordi han tilsyneladende ikke har fået nok for pengene. Hvor meget mere vil de have? Det minder om den slags storhedsvanvid der hersker i AGF, og hold kæft hvor jeg håber, at de skvatter over målstregen.
Acebone 10:54          
VFF er og bliver en rodebutik.

Rent sportsligt ser det fint ud lige pt. Der er gode chancer for oprykning. Man siger, man vil have kontinuitet. Hvad er så det oplagte? En fyring af sportschefen, selvfølgelig!

Nu kommer der en god ven af huset i stedet for. SÅ bliver det godt.
Albert Ferrer 12:45          
- Vi har både dengang og nu ønsket en større kontinuitet, men fodbolden udvikler sig dag for dag. Og der kan være noget, som var godt i går, der skal være noget andet fremadrettet - og det har været vores konklusion i det her tilfælde.


Jeg dør af grin. Det er ret komisk at høre en mand, der til næste år har siddet som direktør i klubben i 20 år, sige, at på grund af fodboldens udvikling kan det, der var godt i går være noget andet fremadrettet.

Men trods 19 års rivende udvikling for elevatorholdet har klubben naturligvis aldrig haft brug for andre direktører end netop ham.
Babs Salami 14:09          
@Fields:

Jesper Larsen ny sportschef i VFF - Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S
http://www.vff.dk/nyhedsarkiv/8-frontpagenews/10114-jesper-larsen-ny-sportschef-i-vff

Lad os lige kigge på hvad der blev sagt for halvandet år siden, og hvad bevæggrundene var for hans ansættelse. Viborg har i den grad bevæget sig i den rigtige retning siden da og ligner nu en sikker oprykker, og så fyrer de manden med det overordnede ansvar for den sportslige linje. Flot, spader!
Fields 14:55          
@Babs Salami:

Er du Jesper Larsens nevø?

Jeg har intet personligt at udsætte på Jesper Larsen - jeg synes, han virker dygtig. Jeg undrer mig også over fyringen, men der er jo ingen af os, der ved, hvad der foregår i bestyrelsen og i det daglige arbejde. Til gengæld véd vi, at han ikke står for at træne truppen, sætte holdet eller spille kampene. Selvfølgelig har han en andel i den nuværende 1.plads, men hvor meget? 5%? 10%? Hvis det var 50% var han nok ikke blevet fyret.

Han kom til efter en forpulet lortenedrykning og har helt sikkert haft sin del af ansvaret for, at der er blevet ryddet op i truppen og i kulturen. Men det kan være, at man har vurderet, at han ikke kan bringe det videre på nuværende tidspunkt. Vi ved heller ikke, hvilke spillere Viborg har været i nærheden af, men ikke har kunnet lande pga. Larsens eventuelle mangler som forhandler eller netværksmæssigt.

Det virker i øvrigt ikke til, at der bliver smækket med dørene fra nogen sider. Jeg tror det er foregået i ro og mag, og så kan jeg ikke forstå, man gerne vil se klubben brænde ned :P Det var noget andet, hvis han var blevet smidt ud på røv og albuer med et "tak for ingenting".

Jeg tilslutter mig så i øvrigt de øvrige kommentarer om Morten Jensen - det må sgu næsten være hans tur næste gang.
Babs Salami 15:57          
@Fields:

Jeg kender ikke manden, men forholder mig bare til, at han gjorde et formidabelt stykke arbejde i Skive, hvilket de også bemærkede i Viborg, og udtalelserne omkring hans ansættelse, som står i skærende kontrast til udtalelserne omkring hans afskedigelse. Det stinker af dårlig ledelse på alle planer.
Tirsdag 23. april