Luk

VFF gør status: Overlever ikke med 32 point

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,81 3,85 4,20
Oddset 1,75 3,85 4,70
bet365 1,72 3,75 4,75

Angriber Sebastian Grønning og træner Lars Friis satser på at samle flere point sammen, for holdet overlever næppe med det nuværende pointsnit er vurderingen.

3F Superligaen er halvvejs igennem grundspillet, og dermed kan Viborg gøre status over de første 11 kampe i rækken som oprykkere. 

Her er det blevet til 11 point - altså et point i snit. 

Det pointsnit er næppe nok, hvis holdet vil have en sæson mere i landets bedste række, vurderer angriber Sebastian Grønning. 

- Jeg vil vurdere det sådan, at vi har spillet rigtigt underholdende fodbold, uden det har været virkelig pointgivende. Jeg tror ikke, vi kan stå efter sæsonen og overleve med 32 point, så vi skal have vekslet nogle uafgjorte og gode præstationer til sejre i den sidste to tredjedel.

- Vi har spillet særdeles underholdende, men det er ikke nok i sig selv. Jeg synes, det er okay, men vi skal have vekslet nogle uafgjorte til sejre, og så ser det egentligt lovende ud. 

Den analyse er cheftræner Lars Friis enig i. 

- Jeg synes, vi er bestået. Vi skal være dygtigere til at få point. Det er der slet ingen tvivl om. Det skal vi. Vi må også erkende, som jeg sagde i starten af sæsonen, at hvis det her er en skole, så er det den hårde skole. Vi mødte OB hjemme og var bedre end dem og fik et point. Vi mødte AaB hjemme, og det var lidt bedre end os og vi tabte.

- Det er den skole, vi er i. Jeg tror på, at vi med ni ud af 11 præstationer, som jeg er meget tilfreds med, så venter der flere point på den konto. Præstationerne har været meget tilfredsstillende.

Han deler dog også Grønnings vurdering af, at et pointsnit på ét ikke er nok. 

- Nej, det er ikke nok, men jeg er af den overbevisning – og så kan vi ende med at stå efter sæsonen og sige, at det var fint, vi havde gode præstationer, men jeg tror på, hvis præstationerne er i orden, så kommer sejrene også. 

- Vi kan ikke være heldige med vores sejre. Vi er nødt til at arbejde. Det er heller ikke heldigt, at vi fik point mod FCK. Det er et heldigt tidspunkt, vi scorede på, men ser du over hele kampen, så er det ikke heldigt. Så er det et velfortjent point, vi fik.

- Sådan har vores point været, men vi skal tippe det over, så vi også får tre point en gang i mellem. Det er der, hvor vi skal blive dygtigere, lyder det fra Lars Friis. 

Første mulighed for en ekstra sejr til kontoen kommer den 15. oktober på hjemmebane mod Silkeborg. 


Af Andreas Roesen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober