Luk

VFF-hollænders perlemål: Træner det meget

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Clint Leemans fortæller, at han træner meget på spark fra distancen, hvilket gav pote mod AaB. Det var fantastisk at se den gå ind, siger hollænderen.

På en generelt forrygende Viborg-aften i Aalborg var oprykkernes mål til 4-1 formentlig højdepunktet i den imponerende 5-2-sejr.

Her smækkede den hollandske midtbanespiller Clint Leemans bolden helt op i målhjørnet fra kanten af feltet, og han er naturligvis meget tilfreds med både scoringen og sejren.

- Det var vel sæsonens bedste kamp for os. Jeg synes, vi var bedre end dem på alle parametre og vandt fortjent kampen. Selvom det var lidt et slag for os at få 1-2 imod lige inden pausen, så bevarede vi det positive humør, fordi vi havde spillet en flot første halvleg. Det tog vi med ind til anden halvleg, og der var ikke nogen tvivl om, at vi ville vinde kampen.

- Jeg er selvfølgelig meget glad for mit mål og min første kamp i startopstillingen. Jeg havde flere muligheder i kampen, og endelig var den der. Det er et spark fra distancen, jeg træner meget på, så selvfølgelig var det fantastisk at se den gå ind. 

- Det betyder meget for mig, og jeg er bare glad på holdet og fansenes vegne. Nu skal vi fortsætte det hårde arbejde på træningsbanen, for vi har set, at det betaler sig i kampene, siger Clint Leemans til vff.dk.

26-årige Leemans kom til Viborg fra Zwolle i sommer og skrev kontrakt til 2023.


Af Martin Schmidt
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december