Luk

VFF-midt: Stort fremskridt i forhold til mod VB

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 2,65 3,50 2,60
Oddset 2,60 3,60 2,60
bet365 2,62 3,40 2,60

Viborg-anfører Jeppe Grønning så stort fremskridt i præstationen mod OB i forhold til den seneste kamp mod Vejle. 

Viborg spillede søndag 1-1 på hjemmebane mod OB i 3F Superligaen.

Midtjyderne førte længe kampen efter et mål i det syvende minut af Justin Lonwijk, men en halv time før tid fik Emmanuel Sabbi udlignet for fynboerne. 

Alligevel var der flere positive ting at tage med fra kampen, mener Viborg-anfører Jeppe Grønning.

- En ganske god kamp. Jeg synes, vi bragte meget af det, vi gerne ville. Jeg synes, vi fik trykket dem i første halvleg og vi kom fortjent foran. Vi kunne se, at vi havde overtaget, når vi kom op i det tempo, vi ved, vi kan. Vi ved også godt, at vi ikke kan holde det i en hel kamp, så vi måtte i perioder stå lidt lavere.

- Vi mødte også et rigtigt godt hold med mange individualister, der er svære at holde nede. Jeg ved ikke, om det var fair nok med et point, men det irriterer os, at vi ikke fik lukket kampen helt ned og afgjort det til 2-0 i vores gode perioder. 

I kampen forinden fik Viborg også 1-1 med sig - den gang ude mod Vejle - alligevel var der stor forskel på de to præstationer.

- Vi kigger på vores præstation, og det var et stort skridt fremad i forhold til seneste weekend mod Vejle, hvor vi ikke var tilfredse, selvom produktet var det samme.

- Det var en god præstation mod OB, og det er der, vi skal starte. Der er mange gode ting, for vi arbejdede som hold, men der er også ting, vi kan blive bedre til, lyder det fra Jeppe Grønning. 

Viborg møder FC København på udebane søndag.


Af Andreas Roesen
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober