Luk

VFF: Som om regeringen ikke har fanget det

| 1. Division | 29 kommentarer

Infoboks

Fremad Amager - Viborg FF
1. division (05/12)
Oddset 2,75 3,70 2,35
bet365 2,70 3,75 2,30

Viborg-direktør Morten Jensen ærgrer sig over tilskuerbegrænsningerne. Det er, som om myndighederne ikke helt har fanget, hvad der foregår, siger han.

Presset på regeringen fra Divisionsforeningen og diverse klubber bliver større og større, men hidtil gælder begrænsningerne på maksimalt 500 personer på stadion til fodbold stadig.

Beslutningen om at droppe Superliga-ordningen, hvor klubberne måtte lukke 500 personer ind per separat sektion, ærgrer blandt mange andre Viborg-direktør Morten Jensen.

Han fortæller om sine frustrationer til Viborg Stifts Folkeblad.

- Det er, som om at myndighederne ikke helt har fanget, hvad det er der foregår. Det er en skuffelse, men jeg havde desværre frygtet, at det var sådan det gik, da vi jo kan se, at smittetallet ikke er faldende - og derfor er man vel i alarmberedskab fra politisk hold.

- Der er blevet brugt enorme ressourcer i Divisionsforeningen og i klubberne, men jeg synes ikke, at vi får afkast i forhold til de investeringer, som vi har gjort i det her, siger Morten Jensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Suspenderingen af Superliga-ordningen gælder indtil videre til 1. november.


Af Martin Schmidt

29 kommentarer

Ayelads 14:37          
Enig. Regeringen er helt væk! Få flere folk på stadion NU!
Alle Achtung 14:39          
Hvorfor er det de er helt væk?
Dr Phil 14:42          
Det undrer også mig at folk kan have den holdning, udover klubberne som selvfølgelig udfører lobbyarbejde så godt de kan.

Der er langt større chance for at det igen er helt slut med tilskuere til sport i en periode indenfor ganske få uger, end at man lukker mere op igen nu... se på hvad der sker i verden for fucks sake.
Togon123 14:47          
Dr Phil,

Hvor stor er chancen for at få corona på Viborg stadion med afstand mellem tilskuere kontra gå en tur i et tætpakket Tivoli eller Legoland. Problemet er forskelsbehandlingen på et latterligt grundlag.

Så længe klubberne, og deres fans viser de kan styre det fornuftigt, giver det ingen mening ikke at lukke lidt op. Symbolpolitik desværre.
Ayelads 14:51          
Der har ikke været ét eneste smitte tilfælde efter 46 kampe. Hvad mener du?
DaneGreed 14:52          
@ Dr Phil
Det undrer også mig at folk kan have den holdning, udover klubberne som selvfølgelig udfører lobbyarbejde så godt de kan.
Der er lagt utrolig meget arbejde og penge i, at gøre det sikkert at gå til fodbold igen.. Og det er der så en fat-svag minister der bare pisser på fordi hun ikke magter at sætter sig ind i tingene..

Om det er 500 eller 0 tilskuere kan være det samme.. 500 er ikke nok til at skabe atmosfære og stemning.
Aussie 14:53          
Hvorfor er det de er helt væk?
Kunne der være fordi de lader tusindvis af mennesker tulle rundt og gnubbe sig op af hinanden i lukkede IKEA butikker, men kun vil lukke 500 personer ind til en fodboldkamp på et open air stadion?

Enten må man lovgive for generel social afstand, eller også skal alle virksomheder have samme muligheder for at drive deres forretning! Alt er nu baseret på snævre politiske beslutninger, der er ingen sundhedsfaglige argumenter for de nuværende regler!
Fredag 4. december