Luk

VFF tog førstepladsen i Aaquists drømmedebut

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
VFF tog førstepladsen i Aaquists drømmedebut
Foto: Viborg FF

Mads Aaquist scorede efter 18 minutter i sin debut, da Viborg FF besejrede Nykøbing FC 3-0 og tog førstepladsen i 1. division.

Viborg FF havde endnu ikke tabt i 1. division, da klubben søndag eftermiddag gik på banen mod Nykøbing FC, som fik sæsonens første nederlag i seneste runde.

Efter det nederlag skulle gæsterne forsøge at komme tilbage på rette spor mod Viborg, men den opgave kom rigtig dårligt fra start.

Allerede i kampens første minut kom hjemmeholdet foran. Et langt indlæg blev sendt i boksen og headet mod kassen. Jannich Storch reddede bolden, men riposten endte lige ved Jakob Bonde, som prikkede bolden i mål.

Viborg startede kampens bedste og sad på opgøret, der bød på chancer i begge ender fra kampens start. Mikkel Agger var efter syv minutter tæt på at fordoble føringen med et hovedstød fra kort afstand, inden Lars Pleidrup minuttet senere sendte en afslutning mod mål i den anden ende. Den blev dog reddet.

Viborg havde i ugen op til kampen sikret sig 24-årige Mads Aaquist i FC Nordsjælland, og midtbanespilleren fik lov til at starte inde. Det skulle vise sig at være en god beslutning efter 18 minutter.

Et indlæg blev sendt i boksen og fandt nyindkøbet, som headede Viborg foran 2-0. Efterfølgende havde både Mikkel Agger og Christian Sivebæk pæne chancer for hjemmeholdet, men stillingen var fortsat 2-0 ved pausen.

Hjemmeholdet kom godt ud efter pausen og sad på spillet, og efter ti minutter gav det igen bonus. Jannich Storch hev igen en flot redning frem i NFC-buret, men riposten endte hos Frederik Brandhof, som prikkede 3-0-kassen i mål.

Gæsterne havde et par gode muligheder for at komme tilbage i opgøret. Bedste mulighed havde rutinerede Lars Pleidrup, som måtte se sin afslutning reddet på en friløber med 20 minutter igen.

Kampen sluttede 3-0 til Viborg, der med de tre point rykker op på førstepladsen i 1. division. Nykøbing FC ligger nummer fire.


Af Jonas Sand

6 kommentarer

Neigaard 17:02          
Lugter af Superliga til Fodsports foreningen.
Dougan 17:11          
Lugter af Superliga til Fodsports foreningen.
Med tanke på de foregående sæsoner er det vist liiige en anelse tidligt at spå om/tro på. Men en god start skal man naturligvis ikke kimse af...
Ayelads 17:11          
En af de mest komfortable sejre jeg nogensinde har set på Viborg stadion.
Aaquist er klasse, passer perfekt ind i måden vi vil spille på. Bedste kamp jeg har set Knudsen spille, kan han holde de niveau æder jeg alle de negative ting jeg har sagt og skrevet om ham i mig.
Christian Sørensen er fantastisk på venstrebacken offensivt, men er ikke rigtigt blevet testet defensivt endnu.

VI ER NUMMER 1
Per61 17:47          
Tillykke Viborg med bedste sæsonstart i mands minde. Det nye koncept med ny træner og nye unge fremadstormende og talentfulde spillere giver bonus fra sæsonens start. Viborg spiller godt med omtanke og taktisk klogskab. Det er ikke noget vi har været forvent med i de seneste sæsoner...
Jeg mener stadig at holdet mangler en dygtig angriber med Superliga niveau, men ellers ser det fornuftigt ud. Vejles hold virker dog et niveau stærkere, men de har ikke kunnet få individualister til at fungere som et fællesskab. Fredericia er talentfulde, men er det nok? Kolding har oprykkernes gejst og gå på mod, men det holder ikke til en lang sæson. Fremad Amager er også gode, men måske ikke helt klar til toppen endnu. Og Vendsyssel er en katastrofe...!
Footboy 18:05          
Viborg ligger nr 1, èt point foran både nr 2 og 3, efter 6 kampe - fansene er i den syvende himmel, og man snakker allerede Superliga. Det er da selvtillid af AGF´ske dimensioner, og lige til at grine af
smeagol 18:17          
Kære Footboy

Hvis du nærlæser alle indlæggene i denne tråd, vil du opdage, at
den eneste der taler om at det lugter af oprykning, er Neigaard som
er FCM fan, alle andre, som er VFF fans, roser den fornyede gejst og
flotte start som VFF har fået men nævner IKKE med et eneste ord at man
rykker op i superligaen.

Så siden du alligevel kommer med denne udmelding, hvem er det så lige der
er til at grine af.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september