Luk

VFF-træner: Første gang niveauet er for ringe

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub
Sydbank Pokalen (26/10)
bet365 2,25 3,40 2,80

Viborg FF's træner, Lars Friis, er ikke tilfreds med søndagens 1-1 i Vejle, hvor han mener, at holdet for første gang i år ikke holdt niveau.

Bundholdet fra Vejle Boldklub tog søndag hjemme imod oprykkerne fra Viborg FF.

Kampen sluttede 1-1 efter to mål i første halvleg, og Viborg FF's træner, Lars Friis, var efterfølgende langt fra tilfreds med den indsats, som hans hold leverede på dagen.

Han synes, at det meste manglede søndag.

- Jeg ved ikke, om jeg er for hård, hvis jeg siger en gang elendighed på mange parametre. På kvalitet, det tekniske niveau, som vi normalt har, pasninger og modtagninger, beslutninger. Jeg synes, at vi gør det svært for os selv.

- Det er jo på den måde, at Vejle bliver farlige. Vi mister bolden – Vejle bliver farlige. Vi mister bolden – Vejle bliver farlige. Vi mister bolden – Vejle bliver farlige. Der er ikke på noget tidspunkt, at Vejle splitter os ad, men de tager jo de chancer, udtaler Friis efter kampen.

Der var altså masser at sætte fingeren på, der kunne forbedres trods det ene point på udebane. Ekstra skuffende bliver det også for Friis, fordi han ikke mener, at der har været problemer med niveauet ellers i sæsonen.

- For første gang i år, synes jeg måske, at vores niveau har været for ringe.

Har du et bud på, hvad det er der sker, siden en sådan kamp kommer lige i dag?

- Nej. Det har jeg ikke.

- Det gode er, at vi får point med. Sådan en dag som i dag, der er jeg jo tilfreds med at få et point med, når vi ikke spiller bedre, end vi gør. Så vil nogle måske mene, at jeg er for hård, men vi har højere forventninger til os selv, end det vi leverer i dag, siger Friis.

- Vi er her jo ikke bare for at være med i en enkelt sæson. Vi er her for at være med og spille med og opnå noget. Og så skal vi være bedre end i dag.

Viborg FF skal forsøge at blive bedre inden på søndag, når OB kommer på besøg. Med en sejr kan Viborg FF nemlig overhale Odense-klubben i tabellen, der lige nu har ti point mod Viborg FF's ni. 


Af Kristoffer Lind Pedersen

2 kommentarer

Poor Scouser Tommy 19:01          
Det er jo på den måde, at Vejle bliver farlige. Vi mister bolden - Vejle bliver farlige. Vi mister bolden - Vejle bliver farlige. Vi mister bolden - Vejle bliver farlige. Der er ikke på noget tidspunkt, at Vejle splitter os ad, men de tager jo de chancer
Det samme kan vel siges med omvendt fortegn. VBs forsvar var i gavehumør, og uden Kollinger er der ingen leder. Heldigvis formåede VFF kun at udnytte den situation én gang.
Vihad 22:27          
Det samme kan vel siges med omvendt fortegn. VBs forsvar var i gavehumør, og uden Kollinger er der ingen leder. Heldigvis formåede VFF kun at udnytte den situation én gang.

Meget enig. Begge hold spillede med en ufattelig høj fejlprocent. Viborg lavede fejl - Vejle blev farlige. Vejle lavede fejl - Viborg blev farlige. Begge mål faldt efter åndssvage boldtab og generelt var det virkelig en kamp på et skuffende lavt niveau. Havde det været en kamp mod et af de nuværende top-6 hold, så havde både Vejle og Viborg fået ørerne i maskinen med det spil, der blev lagt for dagen af begge mandskaber.

.... Af samme årsag blev jeg også noget forbavset da jeg læste Peter Sørensen udtale, at det var sæsonens bedste præstation fra Vejle. Godt nok har jeg hørt Vejle blive savet over af diverse såkaldte eksperter uge efter uge i forskellige medier, men at det står så slemt til er ikke noget godt tegn. Så bliver det altså en lang sæson.
Det var i hvert fald med sikkerhed Viborgs spillemæssigt ringeste præstation siden 0-3 mod Helsingør tilbage i slutningen af April.
Mandag 25. oktober