Luk

Viaplay ansætter Rurik Gislason på Island

| bold.nyt | 10 kommentarer

Infoboks

Den tidligere Superliga-profil Rurik Gislason skal fra den kommende sæson være i front på Viaplays fodbolddækning på Island.

For nylig stoppede Rurik Gislason karrieren i en alder af 32 år, og nu har den tidligere Viborg-, OB- og FC København-spiller fundet sit næste projekt.

Han skal nemlig stå i spidsen for Viaplays fodbolddækning på Island, meddeler NENT i en pressemeddelelse mandag formiddag.

- Jeg har, siden jeg stoppede min spillerkarriere, ledt efter en sjov og interessant udfordring. Da Viaplay fortalte om deres idéer og planer for fremtiden, blev jeg straks overbevist om, at jeg ville med på dén rejse. Viaplay vil levere fodbolddækning i verdensklasse på Island, og dét ser jeg meget frem til at være en del af. 

- Jeg tror, at jeg med min karriereerfaring har meget at bidrage med, og jeg er begejstret for, at jeg i min rolle fremadrettet kan levere sjov, engagerende og interessant dækning af Champions League, Europa League, Conference League og Nations League, siger Gislason.

Ansættelsen vækker også begejstring hos Kim Mikkelsen, der er Head of Sport hos NENT Group.

- Når NENT Group og Viaplay erhverver så store fodboldrettigheder, som det er tilfældet her, er det en prioritet for os, at vi opbygger et stærkt redaktionsteam, som skal stå for at dække og formidle disse rettigheder til vores seere på Viaplay. 

- Vi har i de sidste 20 år været de bedste inden for sportsproduktion i Norden, og dét har vi også til hensigt at være på Island. Rurik vil, efter for nyligt at have stoppet sin fodboldkarriere, bringe nye perspektiver samt dyb fodboldviden og ikke mindst personlig erfaring fra absolut højeste niveau til fodbolddækningen på Viaplay, siger Kim Mikkelsen.

For Islands landshold spillede Rurik Gislason 53 landskampe.


Af Martin Schmidt
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar