Luk

Vibe: AGF-fans må godt kalde mig et dumt svin

| 3F Superliga | 33 kommentarer

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,80 3,75 4,20
NordicBet 1,88 3,70 3,95
Oddset 1,85 3,55 4,20
YouBet 1,87 3,65 4,15

AGF har slet ikke været et tema for aarhusianeren Lasse Vibe. Da FC Midtjylland kom på banen, var han ikke i tvivl, fortæller han til Ekstra Bladet, og så må AGF's fans ellers kalde ham, hvad de vil.

Lasse Vibe blev seniorspiller i AGF, men han slog aldrig igennem. I 2013 afviste han klubben, da den gerne ville hente ham hjem fra SønderjyskE. Dengang tog han i stedet til IFK Göteborg.

Han sagde dog, at han vil slutte sin karriere i AGF, og det er selvfølgelig ikke udelukket, at det kan komme til at ske, men frem til sommeren 2021 har den 32-årige angriber kontrakt i FC Midtjylland.

Midtjyderne hentede ham hjem fra IFK Göteborg, og AGF har slet ikke været et tema for Vibe i denne omgang, fortæller han til Ekstra Bladet.

- Jeg ved slet ikke, om AGF var interesseret i dette vindue, men det havde heller ikke betydet noget, for da FCM kom på banen, var jeg sikker i min sag. Jeg vil gerne være med til at spille om mesterskabet, og det er det eneste, der betyder noget for mig dette forår.

- Så må AGF-fansene gerne kalde mig vanvittig eller et dumt svin. Men det er ikke sådan, at AGF og jeg skylder hinanden noget. Jeg slog jo reelt aldrig til i AGF, og jeg måtte skifte kvit og frit til FC Fyn, siger Lasse Vibe til Ekstra Bladet.

Lasse Vibe forlod AGF i 2009. I 2010 drog han videre til FC Vestsjælland, hvor han for alvor begyndte at finde melodien. Derefter røg han til SønderjyskE, IFK Göteborg og Brentford, inden han i 2018 tog til Kina.

Det er desuden blevet til 11 optrædener på det danske landshold.

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 19. januar