Luk

Viborg-back: Det er en kæmpe fiasko

| Op/nedrykningsspil | 41 kommentarer
Viborg-back: Det er en kæmpe fiasko
Foto: Getty Images

Viborgs Kristoffer Pallesen kalder nedrykningen for en kæmpe fiasko. Det siger han til Viborg Folkeblad.

Viborg rykkede søndag aften ud af Superligaen efter et samlet nederlag til FC Helsingør - og det gjorde ondt på Kristoffer Pallesen, som havde svært ved at forstå, hvad der var sket.

- Det her var en rutsjetur ud over det sædvanlige, som endte i en kæmpe fiasko. Jeg har sgu ikke så meget at sige lige nu. Det er fuldstændig uvirkeligt, og vi er selv skyld i det her pis. Den er godt nok tung lige nu, siger Kristoffer Pallesen til Viborg Folkeblad.

Viborg og FC Helsingør spillede 2-2 efter forlænget spilletid, og derfor vandt FC Helsingør på reglen om udebanemål og er derfor at finde i landets bedste række i den kommende sæson.

Viborg må derimod en tur tilbage i 1. division, hvorfra klubben kom inden forrige sæson.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

41 kommentarer

Kompis 07:39          
Er reglen om udebanemål i øvrigt ikke temmelig uretfærdig, når man går ind i forlænget spilletid? Ikke at det forsvarer, at Viborg taber til en flok amatører!
Zenin 07:49          
Det kan jo altid diskuteres, men sådan er det jo også i CL eksempelvis. Men hvis ikke reglen var der havde hjemmebaneholdet jo en fordel.
Lars Mexico 07:54          
JO! du har fuldstændig ret.
VIF57 08:07          
Ja bliv blot ved at kalde Helsingør spillerne, for alt lige fra amatører til at det er ufortjent, at de overkom Viborg.
Hvis man ikke scorer mål og points nok, så er man ikke med uanset, om man hedder kong Knud, eller FC et eller andet. Der er ingen der har et fast patent på at være i suppen, og det er ret enkelt.
Viborg var ikke gode nok da det gjalt, så ned og bygge op, og skue fremad.
Per61 08:19          
Jeg giver den forrige skriver helt ret, det er en skandale af dimensioner det her. Og Helsingør er en amatørklub uden Superliga niveau, ingen stadion, ingen fankultur, ikke noget som helst...Men du har ret de scorer det afgørende mål og Viborg kan jo spille fra nu af og indtil juleaften uden at score, så helt fortjent at de to klubber bytter plads. Men det er ikke godt for niveauet og tilskurerinteressen i superligaen, den liga bliver blot ringere og ringere, hvilket danske holds amatøragtige indsats i international fodbold klart vidner om. Vi er jo ikke bedre end Norge og Finland...
Viborg FF forever - blot ikke det næste års tid eller hvor lang tid det end varer...
Kong Dario 08:25          
Skandaløst af Viborg intet mindre.

De ligger dog som de har redt.
LaPioche 08:32          
Lige præcis Kristoffer Pallesen får dog ikke problemer med at finde en ny klub, hvis han ikke har lyst til at tage turen med ned, eller Viborg har brug for at sælge ud. Udover en stabil forårssæson, var han jo en one-man army i kampen i går. En dansk Antonio Valencia lignede det næsten (udover han kunne slå indlæg med venstrebenet også).
Fredag 18. oktober