Luk

Viborg-bomber: Naturligt der er interesse

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Viborg FF
Superligaen Grundspil (21/02)
Bet25 1,88 3,50 4,10
Oddset 1,82 3,60 4,10

Viborg-profilen Sebastian Grønning er godt klar over, der bliver opbygget interesse for ham, fordi han har præsteret over lang tid, og det er både hans og klubbens forventning, at han skal sælges en dag, siger han.

Sebastian Grønning havde bejlere i sommer, og for nyligt fortalte Viborg-profilens agent, Christian Bysted, til bold.dk, at han forventede ny interesse i januars transfervindue.

Angriberen blev før Viborgs kamp mod SønderjyskE spurgt til, om han har lagt mærke til de rygter om interesse, der florerer.

- Ja, selvfølgelig har jeg det. Jeg tror ikke, at jeg er den eneste fra vores hold, der er interesse for, siger Sebastian Grønning til TV3 Sport.

- Men når jeg har præsteret over lang tid, som jeg synes, jeg har, er det klart, at der bliver opbygget interesse, og både jeg selv og klubben har måske en forventning om, at jeg skal sælges på et tidspunkt.

- Det handler om, at jeg skal præstere, og det synes jeg, jeg har gjort over en længere periode. Det er naturligt for mig, at der kan være noget interesse.

24-årige Sebastian Grønning har kontrakt med Viborg til sommeren 2023.


Af Sara Margren
Torsdag 27. januar