Luk

Viborg-boss: Vi blev presset i bund til sidst

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Jacob Neestrup måtte erkende, at Viborg FF blev presset i bund af Vendsyssel FF i torsdagens opgør, og derfor var 1-1 et fair resultat, vurderer han.

Viborg FF så længe ud til at løbe med sejren, da Vendsyssel FF torsdag var forbi domkirkebyen.

Men Wessam Abou Ali ville det anderledes og scorede til 1-1 med et kvarter igen, og derefter var nordjyderne klart bedst.

Det erkender Viborg-træner Jacob Neestrup.

- Jeg synes, vi var bedst før pausen, selvom det var chancefattigt. De første 15-20 minutter af anden halvleg var også gode, og så må vi erkende, at vi blev presset i bund i den sidste del af kampen siger han til klubbens hjemmeside.

- Vi forsøgte at forsvare den hjem. Jeg følte ikke helt, at vi havde det mentale overskud eller de fysiske kræfter til at blive ved med at køre på og køre på, så derfor trak vi os lidt. Desværre kunne vi ikke holde føringen, siger han.

Jacob Neestrup er dog ikke helt i kulkælderen over at måtte nøjes med 1-1.

- Jeg synes, 1-1 er et fair resultat. Jeg ved ikke, om jeg tilfreds. Vi var foran med et kvarter igen på hjemmebane, hvor vi rigtig gerne vil vinde. 1-1 er hverken fantastisk eller en katastrofe, siger han.

Viborg spillede sig på førstepladsen med det uafgjorte resultat. Klubben har således lige så mange point som FC Fredericia, men er i besiddelse af en bedre målscore.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober