LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Viborg bryder med forsvarsklippe

| Superligaen | 9 kommentarer
Viborg bryder med forsvarsklippe
Foto: Getty Images
Viborg har valgt ikke at forlænge med den amerikanske forsvarsklippe Babajide Ogunbiyi, som dermed forlader midtjyderne.

Babajide Ogunbiyi var indtil i sommer fast mand i Viborgs centrale forsvar, men amerikaneren mistede sin plads og spillede blot fire kampe i efteråret.

Derfor siger de grønne nu farvel til klippen ved kontraktuløb.

- Ogunbiyi har været en stærk mand for Viborg FF i flere år og af to omgange, og havde stor andel i den suveræne oprykning til Alka Superligaen. Det er dog blevet begrænset med spilletid i denne sæson, og da hans position samtidig er en plads, hvor vi i forvejen er godt besat, så er det naturligt, at vores veje skilles, når kontrakten udløber.

- Jide skal have en stort tak for tiden i den grønne trøje, og alle i klubben ønsker ham held og lykke med de fremtidige udfordringer, siger VFF's sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Ogunbiyi har udover en afstikker til New York Red Bulls spillet i Danmark siden 2010. Udover hos Viborg også hos Hjørring IF.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

UMURUM 10:19          
Spændene at se hvor han ender. Bomstærk spiller der kunne forstærke en del forsvar med noget fysik. Jeg ved ikke hvor god, han er med bolden, men det er vist der, det halter eller hvad?
divbold.dk 10:59          
Spændene at se hvor han ender. Bomstærk spiller der kunne forstærke en del forsvar med noget fysik. Jeg ved ikke hvor god, han er med bolden, men det er vist der, det halter eller hvad?
Hans boldomgang er ikke særlig god. Han spillede en solid defensiv kamp i Parken for et par uger siden, men offensivt var det horribelt. Hver gang han fik bolden blev der sparket en lang bold mod hjørneflaget som FCK´erne havde let ved at opsnappe. Han ramte Zanka lige i panden nærmest hver gang.

Jides fysik er på én gang hans styrke og hans svaghed. Han er jo et monster rent fysisk, men det er som om han stoler så meget på hans fysik, at han hverken gider hoppe eller løbe. Han burde være en magtfaktor i hovedspillet, og det er kommentatorerne da også gode til at udråbe ham til at være, men sidst han scorede på hoved var vidst mod Vestsjælland for to sæsoner siden (af hvad jeg lige husker). Jeg glemmer aldrig kampen mod FCM ligeledes to sæsoner siden, hvor han taber en hovedstødsduel som han burde vinde 10 ud af 10 gange, hvorefter Marco Larsen scorer. Han gad bare ikke lige hoppe, og så vinder man altså ikke længere duellerne 10 ud af 10 gange.

Fint kontrakten ikke bliver forlænget. Han er efter Reese, Veldmate og Rask, og så kan Egeris bruges som fjerdevalg. Jeg har svært ved at se ham forstærke nogen Superligahold, han er simpelthen så overvurderet fordi de enkelte tilhængere kun ser ham mod deres eget hold og hører kommentatorerne udråbe ham som "et fysisk monster".
Manchester_United17 11:20          
OB?
Naellerman 11:31          
Topspiller i 1. div. Ikke så god i suppen.

Egeris er også færdig.....
KudosTokens 11:51          
Vi er allerede dækket godt ind med bedre spillere på den position, så det var vel forventet. Han ville kunne forstærke topholdene i 1 division og et par klubber i Superligaen. Han får som sagt bare alt for lidt ud af sin størrelse som spiller og fysiske styrke, og er ikke så god med bolden som Reese, Rask og Veldmate. Ved ikke med Egeris da han slet ikke har spillet i Superligaen i år
irtysh 12:15          
Imponerende spiller.
Håber da, at han dukker op igen - et sted. Men ...
Mon ikke Babajides størrelse er lige det maksimale for Superligaen? Han er en klippe, ja. Der er også mange frispark i ham - og det skyldes ikke kun, at han er for langsom. Man slår sig jo på ham.
Jeg synes, at man kunne slå sig helt op på lægterne ...
stanislawski 12:27          
Horsens?
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april