Luk

Viborg-chef før SE: Desperate hold de værste

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Viborg skal være klar på alt, når de tager imod SønderjyskE søndag, for desperate fodboldhold er de værste at møde. Det siger cheftræner Lars Friis inden opgøret.

Når Viborg tager imod SønderjyskE søndag eftermiddag, er det de to holds sidste kamp inden vinterpausen.

Mens oprykkerne fra domkirkebyen kan overvintre på tabellens syvendeplads, hvis de vinder, så ser det anderledes dystert ud for modstanderen fra Haderslev. Gæsterne ligger nemlig isoleret i bunden af ligaen sammen med Vejle på sidstepladsen, og der er hele syv point op til FC Nordsjælland på tiendepladsen.

Den pressede situation for SønderjyskE kan dog vise sig at blive en udfordring for Viborg. Det giver hjemmeholdets cheftræner Lars Friis udtryk for til klubbens hjemmeside lørdag.

- Desperate fodboldhold er tit de værste at møde, så vi skal virkelig være klar på alt, hvad de kommer med, for vi ved, at det er et hold med mange dygtige spillere.

Det betyder meget for Lars Friis at spille en god sidste kamp inden tre måneders pause.

- Det er rigtig vigtigt for os alle sammen at slutte året godt. Vores præstation skal være i orden, og så vil det selvfølgelig lune med endnu en sejr. Vi går på ferie kort tid efter, og så er der længe til vi skal i kamp igen. Så det vil være godt for klubben, fansene, sponsorerne og alle omkring os at slutte ordentligt af.

Om Viborg slutter godt af, eller SønderjyskE tænder et håb, det kan man se, når der fløjtes op klokken 14:00 søndag.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 17. januar
Søndag 16. januar