Luk

Viborg er bisser: Vil ikke gå på kompromis

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Viborg FF - SønderjyskE 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Tobias Bech
29' 1-0 Lars Kramer
40' 1-1 Marc Dal Hende

Selv om Viborg har fået flest kort i Superligaen, vil klubben ikke gå på kompromis med spillestilen.

Målt på kort i Superligaen er Viborg FF suverænt førerhold. Klubben fra domkirkebyen har fået hele 45 kort i 17 kampe og har haft karantæner i de to seneste kampe.

Søndag var heller ingen undtagelse for klubben, da forsvarsspilleren Lars Kramer fik et direkte rødt kort i kampen mod SønderjyskE, der endte 1-1.

Efter kampen mente cheftræner Lars Friis ikke, at det er noget klubben vil gå på kompromis med. Det vil gøre mere skade end gavn, mener træneren.

- Vi har en måde at spille på, hvor vi spiller med stor intensitet og presser højt. Nogle gange koster det et gult kort, og det må vi tage med. Det er en del af fodbold.

- Jeg vil slet ikke bede mine spillere om at lade være med det. Hvis vi først begynder at gøre noget andet, kommer vi til at ændre tingene for meget, siger cheftræneren og understreger, at Viborg ikke er et svinsk hold.

Forsvarsspilleren Mads Lauritsen var i seneste kamp ude med karantæne mod OB, og han kan nikke genkendende til sin træners ord.

- Vi går jo ikke efter at få kort, men vi vil hellere have et kort end at miste et point. Det handler om at være kyniske.

- Vi har været gode til at stoppe modstandere i nogle lovende situationer, og vi må leve med, at det nogle gange koster et par karantænedage, siger forsvarsspilleren.

Begge aktører lægger desuden vægt på, at de mange korte ikke skyldes dumheder på banen.

- Vi fik en god snak i starten af sæsonen, om at de dumme gule kort skal væk, og det har de været lige siden, fortæller Lars Friis.

- Det er ikke noget, vi skal arbejde på at nedbringe. Det ville være noget andet, hvis vi fik kort for at kaste med drikkedunke. Vi får gule kort for at gå til den og stoppe angreb, siger Mads Lauritsen.

/ritzau/


Af Sara Margren

1 kommentar

Footboy 17:17          
Så passer de jo godt til deres voldelige fans
Fredag 28. januar