Luk

Viborg forlænger med stadionsponsor

| 1. Division | 13 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Hvidovre IF
1. division (26/02)
Oddset 1,50 4,20 6,40
bet365 1,53 4,00 6,50

Viborg FF har forlænget samarbejdet med Energi Viborg, så klubbens hjemmebane frem til udgangen af 2023 fortsat vil hedde Energi Viborg Arena.

Siden 2011 har Viborg FF arbejdet sammen med det lokale forsyningsselskab Energi Viborg, og det samarbejde fortsætter i de kommende år.

Mandag meddeler 1. divisions tophold nemlig, at man har forlænget aftalen med stadionsponsoren til udgangen af 2023.

- Vi er naturligvis meget glade for at forlænge partnerskabet med Energi Viborg, som er en vigtig samarbejdspartner, der har stor kommerciel betydning for os. Det er et samarbejde, der blev startet i 2011, og gennem årene har vi opbygget et tæt forhold, som vi glæder os til at udvikle videre på.

- Vi har store planer for Energi Viborg Arena i de kommende år, hvor vores fans og samarbejdspartnere kan se frem til forbedrede faciliteter, og vi glæder os til at have Energi Viborg med på den rejse.

- Det er et samarbejde, der skaber stor værdi for begge parter, og vi håber selvfølgelig snart, at vi igen kan byde byens og områdets fodboldfans velkommen igen, når situationen tillader det, siger Viborg-direktør Morten Jensen.

Aftalen glæder også hos Allan Clifford Christensen, der er formand for Energi Viborg A/S.

- Som lokalt forsyningsselskab giver det god mening at støtte op omkring Viborg FF, der giver hele kommunen og dermed også mange af vores kunder gode sportsoplevelser. 

- Vi har det seneste år fået tilpasset vores eksponering på Energi Viborg Arena, og så snart corona-situationen tillader det, så vil Energi Viborg igen lave målrettede events ved udvalgte kampe sammen med Viborg FF, siger Allan Clifford Christensen.

Viborg topper efter 18 kampe 1. division med 44 point.


Af Martin Schmidt

13 kommentarer

Badbonez 15:31          
På en rejse Morten Jensen det er alligevel dette årtusindes vildeste udtagelse...er det den samme rejse som du har kørt VFF ud på de sidste tyve år for så er det godt nok en jammerlig rejse.

Viborg ff forlænger aftalen med Viborg kommune ( energi Viborg ) som også ejer ejer Viborg stadion. En rævekage af en anden verden....
ataxx 15:39          
Jeg troede ikke at kommunen måtte støtte fodboldklubber, hverken direkte eller indirekte.

Jeg forstår heller ikke, skulle det stadig ikke have hedder "Peter Larsen Kaffe Viborg Stadion" Så de kunne få det dårligste navn i dansk fodbold, kun lige overgået af cerberus park i randers.
Jegved(ikke)alt 15:50          
Er dette lovligt (må kommuner støtte lokal professionel sport)?
Er dette etisk korrekt af kommunen?

Et det i orden, at Morten Jensen forsøger at feje ind under gulvtæppet, at dette er skatteydernes penge?

Personligt vil jeg gerne støtte prof. sport i min kommune, men hvad siger resten af skatteyderne i min kommune?

#fooorzafremad
lblblb 15:54          
Ja virkelig en rævekage - skatteyderne betaler og det hele startede med den gang Søren Pape var borgmester - så når han snakker om skattelettelser og misbrug af borgernes penge kan han passende feje fore egen dør.
forcaVFF 16:07          
Det er lovligt og det er afprøvet i alle instancer. Så der er ikke noget at komme efter.
Og Badbonez aka Hans Mygind er en latterlig trold som speder lort alle vegne i Viborg og omegn. Han er ligegyldig og fatter nul!
Midtjyde 16:18          
Jeg laver lige en afstemning:

Hvem er den største idiot - som vi gerne så fjernet - desto før desto bedre

1. Morten Jensen
2. Badboner

Jeg selv stemmer klart 2

Hvad med dig ?
Zola 16:32          
Jeg læser meget, der tenderer til vrøvl i denne tråd.

Her er par korte bemærkninger:

Energi Viborg er ejet af Viborg Kommune, ja. Men der flyder INGEN midler mellem aktieselskabet og kommunen. Derfor er reklamen af gode grunde ikke skatteyderbetalt.

Det er helt ok, at et aktieselskab (også et kommunalt ejet) reklamerer for sine produkter, så længe det er på markedsvilkår.
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar