Luk

Viborg fyrer Johnny Mølby

| NordicBet Liga | 66 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,93 3,70 3,85
Oddset 2,00 3,60 3,70
bet365 1,85 3,60 4,33

Viborg meddeler, at de har fyret cheftræner Johnny Mølby på grund af svigtende sportslige resultater. Steffen Højer og Ralf Pedersen tager over.

Viborg åbnede forleden livet i 1. division med et 2-1-nederlag til oprykkerne Thisted, og kombineret med nedrykningen fra Superligaen fører nu til en fyring af cheftræner Johnny Mølby.

- Årsagen til dette er svigtende sportslige resultater samt manglende tro på, at Johnny Mølby er den rette person til at vende den negative udvikling, siger direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Johnny Mølby blev ansat som cheftræner i Viborg FF i sommeren 2015, og var i sin første sæson i klubben med til at skabe de bedste sportslige resultater i ti år, men efterfølgende er det som bekendt blevet til nedrykning fra landets bedste række, ligesom starten på den nye sæson ikke har været tilfredsstillende.

Steffen Højer tager foreløbigt over som cheftræner, mens Ralf Pedersen bliver fungerende assistent.


Af Mikael Blond

66 kommentarer

Jakobsen86 09:38          
Ærgeligt, Mølby har haft spændende projekter i både Horsens og Viborg, hvor hans hold i starten har leveret rigtigt godt, men det er som om at hans hold altid går i stå efter en sæsons tid. Kan dog sagtens forstå, at Viborg handler - de burde ikke ryge ud med det spillermateriale.
Holmness 09:39          
Amatøragtigt at fyre en træner efter nederlag i den første kamp. Havde man ikke troen på ham, så skulle han have været fyret allerede ved nedrykningen.
YouKnowIt 09:40          
Det er simpelthen for mærkeligt. Hvis man vælger at fyre ham efter et enkelt nederlag i den nye sæson, hvorfor fanden gjorde man det så ikke bare i sommers i stedet? Tilliden har ganske givet været minimal, og så kunne man da lige så godt have fået en ny træner ind, der kunne sætte sit præg på holdet i løbet af sommerferien.

Det giver for mig meget lidt mening.
DavidVilla7 09:41          
Virkeligt mærkeligt tidspunkt at fyre ham på. Hvorfor gør man det så ikke direkte efter nedrykningen til 1. division, så man har en sommerpause til at køre en ny træner ind? Og når man så endelig tager beslutningen om, at beholde ham, hvorfor så kun holde på ham i én kamp i den nye sæson? Meget mærkeligt tidspunkt... havde givet så mange gange mere mening umiddelbart efter kampene mod Helsingør.
Knæk 09:42          
Hold da kæft en amatøragtig ledelse. Hvilken timing. Hvorfor overhovedet have en opstart med manden, hvis man fyrer ham efter én kamp i den nye sæson. Bonderøve
HG 09:43          
Totalt amatøragtigt.
Topscoreren 09:45          
Han kordinerer og står for en hel opstart, og så fyrer man efter en kamp.

Man har vel sjældent set noget mere amatøragtigt fra en ledelse.
Torsdag 21. oktober
Onsdag 20. oktober