Luk

Viborg fyrer Steffen Højer og Ralf Pedersen

| Op/nedrykningsspil | 33 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,90 3,75 4,00
Oddset 1,87 3,70 4,10
bet365 1,83 3,60 4,33

Viborg meddeler, at de har fyret cheftræner Steffen Højer og assistenttræner Ralf Pedersen efter den glippede oprykning til Superligaen.

Viborg glippede oprykning til Superligaen, og det koster nu cheftræner Steffen Højer og assistenttræner Ralf Pedersen jobbet.

- Efter en sæsonafslutning er det naturligt at evaluere på situationen, og vi må desværre konstatere, at vi i to sæsoner ikke har levet op til vores forventninger og målsætning, og derfor mener vi i bestyrelsen og ledelsen, at det er tid til at gå i en ny sportslig retning, siger sportschef Jesper Fredberg i en pressemeddelse.

- Det er aldrig nemt at sige farvel, og det gør det ekstra svært, når vi har at gøre med to store klubpersonligheder. Vi ønsker Steffen og Ralf alt det bedste, og takker dem for deres indsats.

Højer og Pedersen blev ansat for to år siden og glippede sidste år en playoff-plads i 1. division i sidste runde.

I denne sæson satte man førstepladsen over styr og tabte samlet 0-3 til Hobro i de to playoff-kampe om Superligaen.

Viborg oplyser ikke, hvem der overtager roret i klubben.


Af Sara Margren

33 kommentarer

Slettet(381305212007) 15:59          
ER i glade nu Viborg fans

20 minutter senere har i Jens Askou. Mark my words
Globus 16:05          
Tjah, JBA er selvfølgelig en mulighed, men jeg tænkte umiddelbart Michael Hansen. Han har jo lige vist hvordan man rykker et hold op. Men jeg syntes sgu det er lidt stramt med alle de trænerfyringer af trænere som vel under normale omstændigheder havde opfyldt målsætningerne. Jeg glæder mig virkelig til de playoffkampe forsvinder, så de bedste og dårligste hold over en sæson rykker op og ned. De der "vi tager lige et par ekstra kampe og ser hvem der har de bedste nerver" - nej tak.
MaltheZZ 16:16          
Christian Lønstrup!
pepper81 16:17          
Er også ret sikker på det bliver JBA som ny træner
bruger 173930 16:20          
Globus med Michael Hansen valgte selv ikke at forsætte, han kommer til at arbejde med talent udvikling i SIF istedet. Under eget valg
TheXfmf 16:21          
Ja Michael Hansen er jo stadigvæk tilknyttet her i Silkeborg. Så hvis det skal være ham skal Viborg da købe ham fri.
1896 16:24          
Selvfølgelig er vi ikke glade for at to klubmænd som Steffen Højer og Ralf Pedersen bliver fyret, og Højer har helt sikkert ret i, at han fik rykket klubben i den rigtige retning i forhold til den rygende ruinhob, han overtog fra uduelige johnny mølby.

Desværre viste sæsonen også, at han ikke fik rykket den langt nok pga. et alt for stort antal tabte matchbolde, og det falder naturligvis tilbage på træneren, når det antal kampe, hvor man kunne tale om små marginaler rigeligt opvejes af antallet af kampe, hvor man er faldet helt igennem taktisk.
Søndag 24. oktober