Luk

Viborg gafler hollandsk stopper

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Heracles - Heerenveen
Æresdivisionen (04/12)
Oddset 2,05 3,60 3,30
bet365 2,05 3,50 3,60

Viborg har hentet den hollandske forsvarsspiller Jeroen Veldmate på en toårig kontrakt. Veldmate har spillet over 50 kampe i Æresdivisionen for Heracles og Groningen.

Viborg er tilbage i Superligaen, og oprustningen er i fuld sving. Mandag formiddag melder klubben, at man har hentet en ny forsvarsspiller.

Det drejer sig om den 26-årige hollænder Jeroen Veldmate, der har fået en toårig aftale.

- Veldmate er en dygtig, venstrebenet midtstopper, som er stærk i duellerne og god i hovedspillet både defensivt og offensivt. Han kommer med erfaring fra et højere niveau, og vi er sikre på, at han kan styrke vores defensiv yderligere, siger sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Selv siger stopperen:

- Jeg har fået et godt indtryk af Viborg, både som klub og by. Jeg har længe tænkt på at prøve mig af i en ny liga, og nu har jeg fået en god mulighed, som passer mig rigtig godt. Den danske liga er rigtig stærk, og jeg ser meget frem til at skulle spille i Viborgs grønne trøje.

Jeroen Veldmate har spillet over 50 kampe i Æresdivisionen for Heracles og Groningen.


Af Kristian Anker-Møller

6 kommentarer

Polez 10:37          
Hvor er det egentligt et grimt udtryk; at "gafle" en spiller.
Slettet(491508201303) 11:57          
Hvor er EFB.

På ferie ?
rema1000 19:06          
Go´ humor finte :-)
Som Viborgmand er det en fornøjelse at se vi fået en sportschef der får signet spillere i god tid, hvor vi tidligere ventede til de sidste 24 timer af transfervinduet i håb om at få tilbudt spillere til "spotpris"
CBJK 21:16          
Derudover har vi fået en chefscout, der kan sit kram!
Orla Højriis Jensen har været spiller, træner og scout i VFF siden 1970´erne.

Har i øvrigt haft Orla til tysk og historie i gymnasiet... God mand!
Hele organisationen er i den grad styrket med klubfolk og Ole N.
KudosTokens 22:43          
Sidst i Superligaen var man også meget forsigtige med at handle da man frygtede nedrykningen. Havde vi handlet mere på det tidspunkt havde vi måske overlevet. Med kun 1 nedrykker denne sæson skal der bruges nogle flere penge og sikres markante forstærkninger. Med Ole ved roret bliver der ikke kun handlet hurtigere, men også mere seriøst. Og vi er sluppet for alle de lykkeriddere der har været der tidligere år
Petersea 23:23          
Tag du dig lidt ferie Finte - Se positivt på det, hvis de holder ferie i Efb så holder de jo heller ikke åben i \"Efb-spilleroutlettet\" ;-)
Torsdag 2. december