Luk

Viborg glippede gylden mulighed i Næstved

| NordicBet Liga | 33 kommentarer

Infoboks

Næstved Boldklub - Viborg FF 2-2
NordicBet Liga
6' 1-0 Ibrahim Laar
16' 1-1 Tobias Bech
35' 1-2 Mikkel Knudsen
52' 2-2 Ibrahim Laar

Viborg formåede ikke at udnytte Vejles pointtab, da de tirsdag aften spillede 2-2 mod bundholdet Næstved i 1. division.

Viborg kunne åbne oprykningskampen i toppen af 1. division, hvor der inden tirsdagens kampe var otte point op til Vejle Boldklub.

Vejle tabte dog til HB Køge, og dermed kunne Viborg med en sejr over Næstved tirsdag spille sig et stort skridt tættere på førstepladsen.

Det var dog Næstved, der lagde bedst ud, og efter blot en håndfuld var minutter var hjemmeholdet i front.

Ibrahim Laar modtog et indlæg fra venstre ved bageste stolpe og pandede bolden ind til 1-0 ganske umarkeret.

Ivan Franjic havde kort efter en god skudmulighed efter en omstilling og gode kombinationer i højresiden, men trods gode takter var det Viborg, der udlignede

Viborgs unge knægte imponerede
Efter godt genpres fandt Viborgs 17-årige Sofus Berger nemlig 18-årige Tobias Bech i dybden, og han sparkede bolden ind til 1-1.

Begge de unge drenge var startet inde til kampen og gjorde fin figur - også efter 35 minutter, hvor Viborg kom i front.

Her var det nemlig Tobias Bech, der sendte Mikkel Knudsen af sted i en omstilling, og han bankede bolden ind ved fjerneste stolpe, og så stod det 2-1 til Viborg.

Kort før pausen ville Næstved have straffespark, da bolden ramte Knudsen på armen, men dommeren vinkede afværgende trods stor utilfredshed i Næstved-lejren.

Næstved fangede igen Viborg
Næstved kom bedst ud til anden halvleg og var tæt på at udligne efter et par minutter.

Alexa Todorovic fik nemlig en stor mulighed, som Viborg-målmand Brandon Austin dog tog sig flot af.

Kort efter var målscorer Laar så igen på spil, og han fik vristet sig fri i feltet og headede et indlæg tæt under mål i kassen til 2-2.

Med 20 minutter igen fik Viborg en stor dobbeltchance. Tobias Bech tog chancen et stykke udefra, og hans fremragende skud tog stolpen. Alassana Jatta var over returen, men han brændte tæt under mål.

Viborg formåede ikke at lægge nok energi til at overmande Næstved, og det blev derfor en jævnbyrdig afslutning på kampen, der bød på flere kramper end chancer.

Ahmed Hassan hamrede med en håndfuld minutter igen bolden på træværket efter et knaldhårdt skud, men tættere på kom nogen af holdene ikke.

Viborg fik derfor ikke udnyttet Vejles pointtab i toppen og har syv point op, mens Næstved fik et point, der dog stadig holder dem langt under nedrykningsstregen.


Af Sara Margren
Tirsdag 7. juli