Luk

Viborg har fundet træner: Hyrer FCK-assistent

| 1. Division | 15 kommentarer

Viborg hyrer FC Københavns assistent, Jacob Neestrup, som ny cheftræner.

Viborg har fundet deres nye cheftræner.

FC København-assistent Jacob Neestrup er ny mand ved roret i Viborg, meddeler klubben torsdag på et pressemøde.

31-årige Neestrup blev ansat som assistenttræner i FC København sidste sommer, og inden da havde han stået i spidsen for klubbens U17-hold.

Jacob Neestrup startede sin aktive karriere i KB og var udover FC København også forbi norske Stavanger, islandske Hafnarfjördur og Fremad Amager, inden han stoppede karrieren i 2011.

Jacob Neestrup erstatter Steffen Højer, der blev fyret, efter oprykningen til Superligaen glippede.

Han bliver ansat på en såkaldt 'løbende kontrakt' med et langsigtet samarbejde for øje, oplyser Jesper Fredberg på torsdagens pressemøde.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

15 kommentarer

Beggeben13 10:57          
Hmm. Hiver FCK en ny mand ind mon?
DKHansen 11:12          
Ja, Lønstrup! Måske ;)
Bobby Axelrod 11:35          
Det er jo netop ikke langsigtet at ansætte en træner på en funktionærsftale. Det signalerer på alle måder, at man ikke stoler på hans evner og ønsker muligheden for at kunne fyre ham billigt.
SoccerFact 11:43          
Bobby Axelrod

Det kunne også signalere at man tænkte økonomisk ansvarlighed og ikke vil binde sig fast på en omkostning.
Det betyder blot at man har en følsom økonomi og derfor må være ansvarlig. Ikke nødvendigvis indforstået at man ikke stoler på ham. Hvis man ikke stolede på ham, havde de jo nok valgt en anden, tænker jeg :-)
Fields 11:45          
Er det i øvrigt ikke ret normalt at ansætte trænere og administrationsmedarbejdere på funktionæraftaler? Om ikke andet, så i den nederste halvdel af SL og nedefter?
MadsLeb 11:52          
@Bobby
Det er jo netop ikke langsigtet at ansætte en træner på en funktionærsftale. Det signalerer på alle måder, at man ikke stoler på hans evner og ønsker muligheden for at kunne fyre ham billigt.
Som andre herinde skriver, så er det meget mere økonomisk ansvarligt at en klub på Viborgs størrelse ansætter deres træner som funktionær.

Desuden er det vel ikke unormalt, at når man henter en ung træner ind til hans første cheftræner job på et førstehold, at man tager sine forholdsregler? Det er da ret logisk, og på ingen måde et udtryk for at man ikke tror på Neestrup. Hvis man ikke troede på ham havde man jo ikke givet på ung en træner chancen.
Slettet(562119200410) 12:08          
Stærkt sats af Viborg. Neestrup virker dygtig, sådan ren fodboldfagligt, dog ved jeg ikke hvordan han er til at håndtere et omklædningsrum.
Søndag 25. oktober