Luk

Viborg henter Grønning-afløser i Elfsborg

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Viborg FF
Superligaen Grundspil (21/02)
Bet25 1,88 3,50 4,10
Oddset 1,82 3,60 4,10

Viborg FF henter ifølge bold.dk's oplysninger den 22-årige Elfsborg-angriber Marokhy Ndione, og handlen ventes præsenteret inden for kort tid.

Viborg FF har solgt topscorer Sebastian Grønning til sydkoreansk fodbold, og nu har de grønblusede fundet afløseren.

Viborg henter ifølge bold.dk's oplysninger den 22-årige angriber Marokhy Ndione i Elfsborg, og handlen ventes præsenteret inden for kort tid fredag.

Marokhy Ndione har spillet i Elfsborg siden januar 2018 og havde oprindeligt kontrakt med klubben til udgangen af året, men Viborg er altså nået til enighed om en transfer på den svenske angriber.

Ndione har senegalesiske rødder, men har indtil videre tørnet ud for Sveriges ungdomslandshold - en enkelt U18-kamp er det blevet til tilbage i 2017.

I den forgangne sæson var han en del af et succesfuldt Elfsborg-hold, der sluttede som nummer fire i Allsvenskan, og her bidrog han med seks mål og tre oplæg på tværs af ligaen og pokalen.

I alt står Marokhy Ndione noteret for 12 mål og tre oplæg i 63 kampe for Elfsborg.


Af Sara Margren

5 kommentarer

Gelmore 16:01          
Jeg spår ham værende mere målfarlig end Grønning.
LarsHD 16:08          
Det er ikke så imponerende stats...
AaBager 16:16          
Havde han har imponerende stats i Elfsborg, var han ikke endt i Viborg. Vi er nogen klubber, der må hente spillere fra en hylde, hvor de forventes vokse med opgaven og præstere bedre end de gjorde i den forrige klub. :-)
Vihad 16:38          
Meget enig, AaBager. Den var fremme igår på Twitter, og straks gik folk i selvsving på Facebook med netop samme argumentation - "det var godt nok ikke mange mål". Nej, det er en 22 årig angriber fra en topklub i Sverige, hvis han havde lavet 40 mål i de 63 kampe, så ville han jo ikke være i nærheden af at være aktuel for Viborg.

Det er en ung angriber, der har spillet relativt meget for et tophold i Sverige hans alder taget i betragtning, fire mål i CL kvalifikationen. Man kan sige han har scoret 5 mål i 22 kampe i Allsvenskan sidste år, men man kan også sige at han har scoret 5 mål i 950 minutter, svarende til ca 10,5 kamp.

Jeg synes - på papiret - dette ligner en rigtig flot transfer for Viborg. Han ser i øvrigt også ganske spændende ud på YouTube, selvom highlight-videoer selvfølgelig altid skal tages med et gran salt.
viborgdrengen 16:43          
Det kan naturligvis bruges til nul og niks, men en hurtig Twitter søgning viser da trods alt, at enkelte FCK og FCM fans tidligere har omtalt ham som interessant for deres klubber. Han er helt sikkert gået ned i niveau siden dengang han blev sat i forbindelse med de to, men det tager jeg trods alt som et ret godt tegn.

Det er ihvertfald uden tvivl trættende at se flere Viborg fans på interne sider brokke sig over hans stats den seneste sæson. Hvad regner folk dog med at vi henter ind?
Fredag 28. januar