Luk

Viborg hyldede Lars Høgh: Noget særligt

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

OB - Viborg FF 2-3
Superligaen Grundspil
18' 0-1 Tobias Bech
35' 0-2 Sebastian Grønning
50' 1-2 Issam Jebali
68' 1-3 Sebastian Grønning
77' 2-3 Issam Jebali
83' 2-3 Issam Jebali

Jeppe Grønning hyldede Lars Høgh med et specielt anførerbind, og Viborg-kaptajnen lægger ikke skjul på, at det var en særlig kamp at spille.

OB-legenden Lars Høgh blev fredag aften hyldet til superligakampen mellem OB og Viborg.

Det skete blandt med et stort billede af OB-legenden på banen inden kampstart og et stående bifald da stadionuret rundede 8 minutter og 17 sekunder med henvisning til Høghs hele 817 kampe for OB.

Viborg, som senere vandt opgøret med 3-2, bidrog også til at hylde Lars Høgh i form af et flot banner fra fansene, og så spillede Jeppe Grønning med et specielt anførerbind om armen.

Herpå stod der 817, og Viborg-kaptajnen følger dagen derpå op med et opslag på Twitter.

- Det er altid specielt at spille i Odense, men i går var noget særligt. Første sejr over OB og jeg fik lov til at spille med dette om armen. En beskeden, men velment hyldest til alt hvad Lars Høgh har gjort for OB, Odense og Fodbolddanmark, men vigtigst af alt personligheden bag.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at mit tilhørsforhold lægger hos en anden fynsk klub, men jeg er alligevel på den ene eller anden måde stødt på Lars Høgh og hans familie af flere omgange. Hermed et ønske om at hylde vores helte, imens vi har dem og gode tanker til alle berørte, skriver Jeppe Grønning.

Du kan se en video fra hyldesten af Lars Høgh i toppen af artiklen.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 30. november