Luk

Viborg hyrer Højer og Ralf P. permanent

| NordicBet Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 2,65 3,50 2,60
Oddset 2,60 3,55 2,60
bet365 2,62 3,40 2,60

Steffen Højer og Ralf Pedersen er blevet hyret som ny permanent cheftræner og assistenttræner for Viborg FF. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Viborg FF har besluttet sig for at fortsætte med Steffen Højer som cheftræner og Ralf Pedersen som assistenttræner på permanent basis. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

-Først og fremmest er jeg meget glad og rigtig stolt, og samtidig er jeg også meget bevidst og ydmyg omkring, at det er en stor opgave. Som klub er vi ikke, hvor vi ønsker at være lige nu, men jeg er klar til at gå forrest, og jeg glæder mig helt vildt til udfordringen i den klub, som jeg virkelig brænder for.

-Der har været en del bump på vejen for klubben på det seneste, men jeg kan garantere, at Ralf, jeg og hele teamet omkring holdet vil arbejde benhårdt på, at vi bliver bedre hver eneste dag. Det kræver hårdt arbejde, og det arbejde er vi allerede i gang med, siger cheftræner Steffen Højer i pressemeddelelsen.

Siden starten af august har Steffen Højer og Ralf Pedersen været vikarierende trænerteam i klubben, men den rolle bliver altså nu permanent, da de begge har skrevet under på en ny funktionæraftale med klubben.


Af Elias von Staffeldt

11 kommentarer

Maximillian 10:21          
Et yderst spændende trænerteam med dyb viden og indsigt i VFF og dansk fodbold...
pibbles|FCBayern 10:32          
Hvad nytter viden om klubben, når de ikke kan vinde?
SotD 10:52          
Det lyder som en god beslutning. Det er gået pisse godt siden de kom til...
Villafan 10:55          
Har de ikke tabt næsten alle kampe med det trænerteam?
Midtjyde 11:12          
Måske jeg er for kritisk - men jeg syntes at have oplevet en (ret stor) kvalitetsnedgang efter de tog over efter Mølby.
Meget stor kvalitetsnedgang spillemæssigt - meget større nedgang resultatmæssigt.

Jeg er meget bekymret for VFF´s fremtid nu - vi taler om et trænerteam, der tror på de unge (5 unge debutanter dette forår) - hvor jeg godt tør lægge hovedet på blokken og sige, at INGEN af dem er gode nok til superligaen - sandsynligvis heller ikke 1. division. Nogle af dem ville endda få det svært i 2. divison - ja - flere af dem havde det sågar yderst svært mod et JS hold i pokalturneringen.
Sympatisk at give egne unge chancen - meganaivt hvis de ikke er gode nok og målet er oprykning

Jeg er meget bekymret for VFF´s fremtid nu - vi taler om et trænerteam, der mod hold som Nykøbing og Fredericia absolut ikke havde de taktiske evner til at lukke ned - selvom VFF altså har præcist den samme defensive stamme som det hold Mølby gjorde til et at forårets bedste. Ja faktisk er de forstærket på venstre back.
Vi taler om et trænerteam, der på få kampe har fjernet al gejst og endnu værre - organisationen på banen ser ud til at sejle i en grad der forekommer skræmmende.

Spørger man dem hvad de har bragt af nyt svarer de: benskinner til træning.
Jeg bliver bekymret

Jeg håber inderligt at jeg tager fejl - men i skrivende stund er jeg særdeles bekymret. Skal jeg finde de tre dårligste kampe VFF har spillet i 2017 (og tag bare 2016 og 2015 med) - er de alle med Højer ved roret - og han har altså kun 5 kampe som cheftræner.
gamma381 11:23          
kvaliteten af spillertruppen ser da nogenlunde fornuftig ud omend resultaterne ikke har været specielt gode bortset fra mod fremad amager hvor det mere var fremads svaghed i 2 halvleg der gjorde udslaget , men det tager tid at spille et hold sammen , tror i skal være glade for de to herrer som på den lange bane nok skal få sat skik på det viborg hold
GreenDevil 11:30          
Det med de unge spillere skyldes hovedsageligt skader. Jeg synes det er fint nok at give dem chancen, en gang imellem så de prøver det. Alt vores offensiv er sådan set skadet eller solgt. Osama er ikke helt klar, Oliver er stadigvæk for skrøbelig, Park ude resten af sæsonen, Deble solgt(han scorede ikke meget, men han trak folk til sig).
Jeg synes også der er købt forkert ind på en bestemt post..angrebet. Misforstå mig ikke jeg synes Albers og Beck har gjort det fint, men det er bare to ens typer. De kan ikke starte inde begge to, og savner lidt den her lille dribler der kan noget kreativt. Måske bay eller Pierre kan gøre det.

Vi skal også finde en anden makker til Søren for Moberg, kan sku ikke tage bolden for et køleskab, og Mikkel virker bare trættende at se på.

men jeg vuderer Højer og Ralf når vi rammer jul. Tror nu nok de skal få det vent.

Beklager det halvsure opstød. Havde sku lige brug for det ;)
Tirsdag 26. oktober