Luk

Viborg i klubrekord: Har ikke bare været held

| 1. Division | 14 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Viborg FF 0-3
1. division
18' 0-1 Jeppe Grønning
56' 0-2 Younes Bakiz
71' 0-3 Sebastian Grønning

Viborg ser solide ud og har ikke bare været heldige, siger cheftræner Lars Friis, efter holdet fredag satte klubrekord.

Viborg satte fredag klubrekord, da de vandt 3-0 over Skive i 1. division og dermed er ubesejret i 20 kampe.

Det er aldrig sket før, og især betyder endnu et clean sheet rigtig meget for cheftræner Lars Friis.

- Det betyder alt, og det er vi rigtig glade for. De gør det bare godt, de gutter, og det er jo ikke kun de fire-fem bageste, det er også midtbanen og angriberne, siger Lars Friis til klubbens hjemmeside.

- Vi ser solide ud og ligner en enhed. Vi har jo ikke bare været heldige, det har ikke været stolpe ud. Vi holder jo modstanderne væk fra skud på mål, så vi står godt rustet til de næste kampe, vi går ind til.

Viborg ligger fortsat nummer et i 1. division og har otte point ned til Esbjerg, som har en kamp i hånden.


Af Sara Margren

12 kommentarer

Midtjyde 10:06          
..og det er blevet endnu bedre efter Friis kom til - rent organisatorisk

Lidt vildt i øvrigt at Lund nu har spillet 8 kampe for VFF og endnu ikke lukket mål ind - i går var det dog nemt da SIK ikke havde noget, der bare lignede et forsøg på mål (Grønning, Lomwijk og Brandhof havde et overtag på midtbanen der nærmest aldrig er set før i 1. division)
J. Grønning har i øvrigt spillet et forrygende forår indtil videre

Næste gang hedder det EFB - der bliver VFF for alvor testet - med al respekt for Skive - men det var nok det svageste vi endnu har set i denne sæson (dårligt forsvar, ikke eksisterende angreb, taktisk hænger det slet ikke sammen - de bør rykke ned)
VBK - Leeds 10:42          
Når de regner ubesejret stime skal pokal nederlaget i Hedensted ikke regnes med?
GreenDevil 10:49          
Det kunne man jo godt sige, men der her tænkt på rekorden som ubesejret i ligaen, og dermed ikke pokalen. For jo hvis man tog den med, så var stimen brudt
dgh1896 11:17          
VBK - Leeds

Nu har du skrevet det samme i flere tråde. Enten kan du ikke gennemskue, at (klub)rekorden selvfølgelig kun relaterer sig til kampe i ligaen, eller også er det bare meget vigtigt for dig at stikke til os. Det første virker umiddelbart ret åbenlyst, så jeg tænker det må være det sidste. Så af ren nysgerrighed, hvad skyldes dette behov? Beklager hvis jeg er gal på den og der er en helt tredje årsag, jeg ikke har tænkt på.
Poor Scouser Tommy 11:35          
Imponerende stime Viborg har sat sammen. Hvad er der sket siden sidste sæson? Der var Viborg også ganske habile. Men det, holdet har gang i nu, er jo helt suverænt, når man medtænker, at ligaen på papiret er væsentligt stærkere end i sidste sæson.

Jeg havde som minimum forventet, at Viborg skulle kæmpe en hård kamp med SIF og EfB og vel også Hobro og et par klubber mere. Men pt. ligner det en sikker oprykning. Det er sgu stærkt.
Thegreenpride 12:15          
Midtjyde;

Du tænker ikke Lars Kramer og Mads Lauritsen samt resten af bagkæden fortjener klapsalver efter de 4 første kampe (4 cleansheets) Der skal ikke tages noget fra Lucas og hans historie bag det, men hvis man er lidt krakilsk, så har han ikke haft en redning endnu. Jeg glæder mig til, at se ham være kampafgørende.

Fantastisk stime vi har gang i. Lidt skræmmende man stadig ikke tør tro på oprykningen.
Soccerpop 12:25          
Der var to helt store ønsker efter sidste sæson:
1. Et ordentligt brød af en midterforsvarer
2. En fysisk stærk angriber, som også kan score mål

Mads Lauritsen og Seb Grønning har gjort en kæmpe forskel.

Mads Lauritsens styrke og stabilitet har givet Lars Kramer ro til udvikle sig til en af ligaens bedste forsvarsspillere, modsat sidste sæson hvor han lavede fejl på fejl, fordi han skulle dække for folk som ganske enkelt ikke havde kvaliteten.

Seb har ud over at score massere af mål, sørget for at modstanderen kun sjældent er farlige på dødbolde og at vi omvendt er farlige næsten hver gang. Han vinder bare de hovedstødsdueller hver gang. Han er ikke verdens bedste opspilsstation, for rent teknisk er han ikke noget vidunder, men han er så bomstærk, at han giver alle de mindre spillere mere plads.

Christian Sørensen har fundet sig til rette på venstreback. Sidste sæson lignede det et håbløst projekt, fordi modstanderen havde en motorvej i højre side af banen - men han har forbedret sig voldsomt defensivt og bidrager med ligaens bedste dødbolde.

Bonde er rykket frem på midtbanen - i midterforsvaret er han middelmådig, men på midten er han stærk og bidrager også offensivt.

Så en del af svaret er: vi har fået et par spillere (særligt de to førstnævnte), som har været helt perfekt castet, hvilket har betydet at tre spillere har udviklet sig fra gennemsnitlige til tre af ligaens største profiler.
Fredag 16. april