Luk

Viborg-kant: Skal byde Brøndby op til dans

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Lyon - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (30/09)
Oddset 1,20 6,70 12,00
bet365 1,20 6,50 13,00

Viborgs kantspiller Younes Bakiz ser frem til at møde Brøndby IF i søndagens Superliga-kamp, hvor han jagter et godt resultat mod sin tidligere klub.

Viborg FF's Younes Bakiz har spillet børne- og ungdomsfodbold i Brøndby IF, men kantspilleren fik aldrig sit gennembrud i klubben.

Søndag skal han så forsøge at besejre netop Brøndby, når Bakiz og Viborg-mandskabet kigger forbi Brøndby Stadion i 3F Superligaen.

At den 22-årige kantspiller tidligere har været i klubben er da også en ekstra motivation til opgøret, fortæller Younes Bakiz til Viborgs hjemmeside.

- De første år af min barndom voksede jeg op tæt på Brøndby Stadion, og jeg har brugt mange timer ude i klubben, så selvom jeg aldrig fik mit gennembrud der, så er det da en speciel kamp på søndag.

- Det er motiverende, men mest af alt, så er jeg tændt for at gøre det godt for Viborg. Der kommer en kulisse, som mange af os ikke har prøvet før, men det bliver fedt, og hvis vi kan stå imod det pres, der kommer fra omgivelserne, så er det jo stadig en fodboldkamp med 11 mod 11, hvor vi skal byde Brøndby op til dans.

- Vi har selvtillid, og den skal vi tage med på søndag og bruge den til at at fortsætte med at spille vores spil. Vi skal angribe kampen og ikke gemme os væk, så tror jeg på, at vi har en chance, siger Younes Bakiz.

Viborg indledte Superliga-sæsonen med en sejr og tre point, da FC Nordsjælland blev besejret med 2-1 i Farum.


Af Krister Olsen

6 kommentarer

fodboldfan85 18:40          
Tror godt de kan overraske på søndag. De er sultne, især efter første runde, og Brøndby er ikke helt skarpe endnu.
jesperyellow 20:52          
Bif tager den. Der var ild i øjnene til træning torsdag..
Landstræner 21:16          
VFF var FCN overlegne. Kan selvfølgelig godt være de unge knægte fra FCN underpræsterede, men der er grund til at tro, at VFF kan bide skeer med BIF. Håber oprykkerne bider fra sig. Det var i hvert fald en flot præstation af en oprykker i første runde.
Wagstaffe 22:08          
Bif tager den. Der var ild i øjnene til træning torsdag..
Jeg tror, BIF føler, der er en masse at hævne fra kampen mod gymnasterne. Måske netop derfor forivrer de sig, undervurderer en oprykker... og flunker big-time. Anyway, som VFF-fan er man efterhånden tilfreds med mindre end det perfekte - som jo ville være 1-3 points på Vestegnen.
kampito 07:57          
Viborg FF ligner ud fra det seneste års tids præstationer, et hold som virkelig ser fornuftigt ud. Det er et ungt sammentømret hold som virkelig har spillet mange kampe sammen og som har høj kvalitet.
Selvom Brøndby har mistet en del spillere og måske ikke er helt på plads endnu, så tror jeg altså at Viborg FF for det svært på Brøndby Stadion, stemningen blandt de mange fodboldsultne Brøndby fans bliver elektrisk og Viborg FF spillerne for svært ved at høre hvad de selv tænker.
Mit bud er at Brøndby kommer blæsende frem over stepperne og spiller i et højt tempo, hvilket Viborg FF for svært ved at håndterer.
Mon ikke Brøndby vinder med et par mål.
Søndag 26. september