Luk

Viborg med ny sejr i deres jagt på oprykning

| 1. Division | 19 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - Viborg FF 0-1
1. division
32' 0-1 Christian Sørensen

Viborg FF besejrede Vendsyssel FF med 1-0, da de to mandskaber tørnede sammen i 1. division. 

1. divisions tophold fra Viborg FF skulle søndag forsøge at få endnu tre point på kontoen, da de besøgte Vendsyssel FF på Nord Energi Arena.

Gæsterne var storfavoritter mod hjemmeholdet fra Vendsyssel, der inden opgøret lå på en tiendeplads i rækken med 15 point.

Og det var da også topholdet fra Viborg, der først kunne juble i opgøret, da de kom foran 1-0 efter 32 minutter ved Christian Sørensen.

Her fik gæsterne tilkendt et frispark lige ude foran Vendsyssels felt, som Sørensen ville tage sig af, og det gjorde han godt. 

Her sendte han bolden sikkert forbi muren over i målmandens side, hvor Vendsyssels keeper intet kunne stille op.

Det var gæsterne fra Viborg, der sad på spillet, og de spillede den flot rundt i perioder. Der kom dog ikke flere scoringer, og derfor gik de to mandskaber til pause med stillingen 1-0.

Vendsyssel kom godt ud til anden halvleg, hvor de især kom godt igennem på deres egen venstreside. Problemet var bare, at de aldrig formåede at gøre chancerne helt farlige, og derfor løb de tit ud i sandet til stor ærgrelse for hjemmeholdets bænk.

Også ti minutter inde i anden halvleg var de tæt på en udligning, da der blev sendt et hårdt indlæg ind i feltet, men Viborgs defensiv stod klar og clearede alt, hvad der nu ville komme.

I kampens overtid fik Viborg dog mulighed for at lukke kampen, da Jeff Mensah lagde en bolden i dybden til en fremadstormende Sørensen, som lagde en bold ind i feltet. Der stod dog ikke nogen Viborg-spillere, der kunne sparke bolden i kassen.

Det betød dog heller ikke det store, da dommeren efterfølgende fløjtede kampen af, og derfor endte søndagens 1. divisionsopgør med en 1-0-sejr til Viborg FF over Vendsyssel FF.

Viborg står nu noteret for 44 point efter 18 kampe på rækkens førsteplads.


Af Raymund Nelausen

19 kommentarer

MrBitsch 17:14          
Vigtigt med 3 point igen, især når vi mangler 2 af vores store profiler. Men hold kæft mand Vendsyssel spiller en skidt kamp og kedeligt.
Ayelads 17:14          
Vi tromler videre!
Esbjerg - fan 17:15          
Har Viborg nogen profiler ??
Midtjyde 17:16          
Stærk 1. Halvleg
Svag 2. Halvleg

Men 3 point - clean sheet og max point i foråret er bestemt godkendt
Bonde og Grønning var bestemt savnet, men det gik jo fint uden vores to topscorere
Rallecfc 17:20          
Esbjerg-fan, Hold kæft hvor er du dum at høre på :D
MikkelF 17:27          
Uskøn kamp. Fortjent sejr til gæsterne.

Jeg synes ikke Vendsyssels keeper var så prisgivet ved målet som kommentatoren gør ham til. Det var trods alt hans side, selvom sparket knækker lidt.

Vendsyssel forsøger selvfølgelig at gøre det til en fysisk duel, fordi man ikke har haft en opstart, men man skaber heller ikke noget som helst andet end få tilfældigheder. Viborgs målmand behøver næppe vaske sit spillertøj. Det er fint at der er bedre styr på organisationen trods alt. Der var hverken styr på defensiv eller offensiv under Steensgaard.
konge44 18:09          

"Vigtigt med 3 point igen, især når vi mangler 2 af vores store profiler. Men hold
kæft mand Vendsyssel spiller en skidt kamp og kedeligt."

Hvis Vendsyssel var så dårlige hvorfor vandt i så ikke større, med det spil i spiller rykker i da ud af superligaen i næste sæson.
Fredag 16. april