Luk

Viborg-nyindkøb udgik: Nok ude til november

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Fremad Amager
NordicBet Liga (18/10)
bet365 1,55 3,80 6,00
NordicBet 1,58 4,15 5,15
Oddset 1,58 4,00 5,60

Viborgs midtbanespiller Mads Aaquist blev skadet i torsdagens kamp, og cheftræner Jacob Neestrup regner med nogle ugers pause.

Mads Aaquist måtte udgå efter 21 minutter af Viborgs kamp mod Vendsyssel torsdag, og det lignede, at det var skulderen, den var gal med.

Viborg-træner Jacob Neestrup vurderer over for Viborg Folkeblad, at Aaquist tidligst kan være tilbage i november.

- Jeg må jo ikke sige noget ifølge de nye regler (om personoplysninger, red.). Men han slog armen, og han er nok først til rådighed igen tidligst i november. Det er en streg i regningen, siger Neestrup til Viborg Folkeblad.

Mads Aaquist kom til Viborg fra FC Nordsjælland denne sommer, og han er startet inde i alle fire kampe siden sit skifte.


Af Sara Margren

5 kommentarer

Poor Scouser Tommy 11:51          
Nye regler!? Er der nu også lavet regler om det? Fodboldforbundene er blevet lige så sindsyge som politikerne og de offentlige administrationer. Snart er fodboldreglerne og alt omkring sporten vel så overreguleret, at ingen kan finde rundt i tingene længere. Djøficeringen af fodbold er begyndt...
KongSM 11:55          
Mener det skyldes lovgivningen om GDPR. Så her følger fodboldforbundet blot, de sindssyge politikere, som har vedtaget dette i EU.
Poor Scouser Tommy 12:08          
EU-bureaukraterne er vilde med regler. De er über-djøffere. Alle elsker regler. Folketinget, EU, FN osv. Der er prestige i lortet.

Hvis bureaukraterne kan noget, bør de kunne få tingene til at fungere uden regel- og lovjungler, som ingen har overblik over længere. Dét ville være godt arbejde. Men det modsatte sker og fortsætter med at ske. Det er det, de har at skyde med...
KennethF 13:19          
Nye regler!? Er der nu også lavet regler om det? Fodboldforbundene er blevet lige så sindsyge som politikerne og de offentlige administrationer.
Det er de samme GDPR-regler, som gælder i resten af samfundet. Informationer om en skade går ind under "følsomme oplysninger f.eks om helbredsmæssige forhold", og de kan derfor ikke bare uden videre offentliggøres.
bruger 149771 00:07          
Mega ærgerlig nyhed. Han har haft en udmærket start i min optik
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober