Luk

Viborg overvandt selvmål og slog sikkert Skive

| NordicBet Liga | 15 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Skive IK 3-1
NordicBet Liga
8' 0-1 Lars Kramer
10' 1-1 Nicolai Dohn
15' 2-1 Tobias Bech
34' 3-1 Alassana Jatta

Viborg vandt for anden gang i træk, da gæsterne fra Skive blev sendt hjem med et nederlag på 3-1.

På hjemmebane tog Viborg lørdag imod Skive. 

Viborg kunne spille sig to point fra førstepladsen, mens Skive skulle forsøge at få de første point i sæsonen efter to nederlag i de første to kampe.

Det startede godt for gæsterne, som efter otte minutter bragte sig i front med hjælp af hjemmeholdets Lars Kramer, der sendte bolden i eget net.

To minutter efter var det dog Skive, der følte sig i gavehumør, da Nicolai Dohn fik sendt bolden i eget net til stillingen 1-1 efter ti minutter.

Efter 15 minutters spil scorede Viborg til 2-1. Tobias Bech tog chancen og bragede bolden på mål ude fra feltet, og det gav pote, da bolden sejlede i mål i nettaget.

Da stadionuret lyset 34 minutter, var det Alassanas tur til at forsøge sig fra distancen, og også hans forsøg lykkedes. Fra samme position som Tobias Bech valgte han blot det andet målhjørne og scorede flot til 3-1.

Anderledes chancefattig udviklede anden halvleg sig, og efter 90 minutters spil fik hverken Viborg eller Skive udbygget scoringen på Energi Viborg Arena, hvor de to mandskaber gik fra banen med en slutstilling på 3-1 til hjemmeholdet.


Af Lasse Rene

15 kommentarer

Badbonez 16:01          
Sejr over mægtige Skive det alligevel en bedrift...svært at se vi har heltids proffer mod Skives halve proffer
Ayelads 16:03          
Du er simpelthen for underlig.

Nem sejr over et Skive hold der absolut intet kan. Synd for deres fans. Endnu engang lukker vi mål ind på en dødbold, det skal stoppes!
Slettet(142108210505) 16:05          
Skuffende indsats af Skive.. Slet ikke til stede i det defensive, og kan vel takke Bobjerg i målet for at der "kun" sejle 3 mål ind. Skaber intet offensivt, og leve af selvmål, bliver op ad bakke. Dagens modstander ligner umiddelbart til at være et niveau under de to foregående, og så er det sgu skuffende af man møder halvhjertet op. 3 af de sværeste kamp i hele sæsonen er overstået. Der skal trækkes en streg i sandet, og så skal viljen og troen på egen evner fra sidste sæson genfindes!! Kom så Skive!!
Midtjyde 16:07          
Uha Skive - i ligger sidst og der tror jeg faktisk i bliver liggende
Svag defensiv (specielt i jeres højre side) - og en endnu svagere offensiv

Nuvel - solid VFF præstation, eneste anke er:
- De første 10 minutter hvor den defensive organisation stod lidt svagt
- Dursun, der godt nok er svag i indgreb på høje bolde (ved det første mål skal han dælme gribe ind)
- At sejren ikke blev markant større - specielt de sidste 30 min. var Skive jo helt væk

VFF skaber vildt mange chancer - og målene kommer fra mange kanter og spillere - så rent offensivt er alt næsten perfekt
Defensivt ligner vi dog ikke en oprykker - men det ser trods alt bedre ud end i foråret. I dag havde Skive vel ikke en eneste afslutning de sidste 75 minutter

Næste gang er det HB Køge ude .... det bliver straks mere vanskeligt
bruger 151464 16:11          
Badbonez hold dig nu bare til fcm
Midtjyde 16:13          
Lad dog bad boner more sig

Statistikken de sidste 7 kampe mod Skive hedder

VFF 19 point
Skive 1 point

...jeg tror faktisk godt de fleste kan se forskellen :-)
dgh1896 16:30          
Selvfølgelig kunne man se forskellen på de to hold. Det var tydeligt for enhver. Skive var totalt ufarlig de sidste 75 min og havde praktisk talt intet at byde ind med - måske lige bortset fra et ufarligt forsøg på frispark. Med det sagt, så var det sgu en underlig anden halvleg. Det var som begge hold var afklaret med at Viborg havde vundet og at tiden bare skulle gå. Skive kunne ikke noget og det lignede nærmest at Viborg-spillerne ikke rigtig gad. Det blev så alligevel til to-tre rigtig store chancer, men her hev Bobjerg så et par klasseredninger op af hatten. Fin indsats af ham. Relativt kedelig kamp ellers.
Onsdag 4. august