LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Viborg skriver med Markus Bay

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Viborg skriver med Markus Bay
Foto: Viborg FF
Markus Bay skifter Ajax ud med Viborg. 20-årige Bay har skrevet kontrakt frem til næste sommer. 

Efter en vellykket prøvetræning har nedrykkede Viborg og den 20-årige Markus Bay nu lavet en aftale for resten af indeværende sæson, meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Markus er en rigtig dygtig midtbanespiller, som er teknisk stærk og har et godt blik for spillet. Han har allerede prøvet en del efter at have været i udlandet i nogle år, og nu bliver det rigtig spændende at se ham i andre omgivelser her i Viborg.

- Han er sulten, og vil rigtig gerne vise sig frem efter en periode, hvor han ikke har spillet så meget, så nu glæder vi os rigtig meget til, at han blive en del af Viborg FF, siger sportschef Jesper Larsen til VFF's hjemmeside. 

Bay kommer til fra Ajax, som han spillede på ungdomsholdene for siden skiftet fra Brøndby i 2013.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

9 kommentarer

Job 10:06          
Mange ved jo, at han har været udskreget til et talent i Christian Eriksen-klassen og kender hans lange skadesforløb osv. men det er nok ikke ret mange, der har set ham spille.

Spændende at se, hvad han kan!
skkh 10:13          
1-årig kontrakt lugter ikke af stor gensidig tillid.
Bay skal nok lige se, om Viborg kommer i gang, og Viborg skal se, om Bay skal spille eller ligge genoptræningsbassinet sammen med de 10 andre skadede spillere.

Men spændende signing!
Casamiro 10:14          
Den klub sejler
badass 10:21          
Endnu en spiller med en skidt skadeshistorik, dem har vi mange af. Krydser fingre og håber det går....
badass 10:23          
Endnu en spiller med en skidt skadeshistorik. Krydser fingre og håber det bedste....
MesutCazorla 10:32          
Bay har, mig bekendt, været kampklar i et års tid nu, uden nævneværdige skader, og den begrænsede spilletid på Jong Ajax bunder udelukkende i, at han er blevet overhalet af hans jævnaldrende, samt, at de der ikke spiller for førsteholdet, kommer ned og får kampe på Jong, hvilket selvsagt øger konkurrencen endnu mere. Jeg tror derfor ikke, at man, som VFF´er, skal gå og frygte, at han går i stykker igen om lidt.
Jonson10 10:36          
Han var et stort talent i Brøndby i sin tid, og det er en skam at han har været så hårdt ramt af skader i det meste af sin tid hos Ajax. Jeg håber at han kan få gang i karrieren igen.
Torsdag 21. marts