LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Viborg sletter Bruhn og Stankov fra A-listen

| Superligaen | 10 kommentarer
Viborg sletter Bruhn og Stankov fra A-listen
Foto: Lars Ronborg / Getty Images
Viborg har streget Andreas Bruhn og Aleksandar Stankov fra klubbens A-liste, og de kan derfor ikke optræde i Superligaen. Det skriver Viborg Folkeblad.

Viborg har hentet så mange spillere i det nu lukkede transfervindue, at man i truppen nu har for mange spillere, end de 25 der er plads til på den A-liste, som udgør de spillere, der må spille i Superligaen.

Det har ifølge Viborg Folkeblad fået konsekvenser for Andreas Bruhn og Aleksandar Stankov, som er blevet streget fra listen.

- Det er ikke en beslutning, som vi har lyst til at tage, men sporten er på godt ondt et konkurrencemiljø, hvor man nogle gange bliver valgt til og andre gange bliver valgt fra. Sådan er det i sporten og i erhvervssamfundet - og det bliver det nok ved med at være, siger Viborg-direktør Morten Jensen til Viborg Folkeblad.

Andreas Bruhn har blot været i Viborg siden i sommer, hvor han kom til klubben fra AaB. Stankov har været i klubben i flere år. Viborg Folkeblad skriver, at Viborg arbejder på at finde løsninger til de to spillere.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 15. februar