LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Viborg smed sejren i overtiden mod HB Køge

| NordicBet Liga | 22 kommentarer
Viborg smed sejren i overtiden mod HB Køge
Foto: Getty Images
Det lignede længe en Viborg-sejr, men en overtidsscoring til HB Køge sikrede 1-1. Andetsteds spillede oprykningskonkurrenterne fra Vendsyssel 1-1 mod Nykøbing. 

Et nervepirrende opgør var på programmet i Køge onsdag aften.

Hjemmeholdet HB Køge tog imod Viborg FF, og begge hold havde utroligt meget på spil i jagten på oprykning til Superligaen.

Inden kampen var der blot to point mellem Viborg på tredjepladsen og HB Køge på femtepladsen, og derfor kunne Køge med en sejr for alvor blande sig i topstriden. 

Det blev dog ikke hjemmeholdet, der fik den bedste start på kampen, men derimod de grønblusede fra Viborg. 

Efter 15 minutter oversprintede rutinerede Jonas Kamper en HB Køge-forsvarer, og Kamper scorede sikkert bag Andreas Hansen i Køge-buret. 1-0 til holdet fra domkirkebyen i det vigtige opgør. 

Efter føringsmålet var Viborg ovenpå, og udeholdet pressede på for at komme yderligere foran, men de helt afgørende scoringschancer udeblev. 

Kort inden pausen var Lee Rochester Sørensen tæt på at bringe balance i regnskabet, men Sebastian John i Viborg-målet kom flot ud og fik afværget forsøget. 

Dermed bød første halvleg ikke på yderligere scoringer, og Viborg kunne derfor gå i omklædningsrummet med en 1-0-føring. 

Anden halvleg blev en taktisk affære, og ingen af holdene formåede at tilspille sig de helt store chancer. 

I starten af halvlegen var hjemmeholdet tættest på en udligning, men med et kvarter igen var det Viborg, der var tæt på et 2-0-mål. 

Dermed lignede det en Viborg-sejr, men i kampens overtid dukkede Martin Koch Helsted op og prikkede bolden i nettet til 1-1 efter klumpspil i Viborg-feltet.

Dybt inde i kampens overtid havde Andreas Albers chancen for sikre en Viborg-sejr, men angriberen svigtede og brændte straffesparket, som viborgenserne havde fået. 

Dermed endte kampen 1-1, og ingen af de to hold fik den sejr, som de ønskede sig så meget. 

Det ene point betyder, at Viborg fortsat er på tredjepladsen i 1. division, mens HB Køge er på femtepladsen. 

Vendsyssel tabte vigtigt skridt i oprykningskampen 
I det nordjyske tog Vendsyssel imod Nykøbing, og for hjemmeholdet var det kun en sejr, der talte i kampen om oprykning til Superligaen. 

Første halvleg bød ikke på scoringer, og dermed måtte tilskuerne vente til kampens 51. minut, før kampens første scoring faldt. Desværre for hovedparten af tilskuerne var det udeholdet fra Nykøbing, der bragte sig i front ved topscorer Mikkel Dahl. 

Skuffelsen varede dog ikke længe for hjemmeholdet, og allerede to minutter senere lå kuglen i netmaskerne i den anden ende. 

23-årige Marcus Solberg rundede Nykøbing-keeperen og kunne let trille bolden det sidste stykke over stregen. 1-1 stod det nu. 

Kampen fik dog aldrig en vinder, da der ikke kom yderligere scoringer i det nordjyske, og derfor blev det til en 1-1-deler mellem de to hold. 

Det ene point betyder, at Vendsyssel mister chancen for at tage et vigtigt skridt i kampen om oprykning, og holdet er stadig på fjerdepladsen i 1. division.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

22 kommentarer

Marmeladen 20:29          
Det var dog fuldstændigt vanvittigt. Højer og Ralf må altså væk efter sæsonen!
Ayelads 20:30          
Det er sgu lidt sjovt efterhånden. John der ser klodset ud på målet og brændt straffespark dybt inde i tillægstiden. Kæft det er grimt, men også lidt sjovt
MKilgallon 20:33          
Vi brænder godt nok mange vigtige straffespark i de her år.

Ralf og Højer er da ikke skyld i at Albers sparker et så svagt straffespark.
Neigaard 20:34          
Kom nu Viborg, ta den 3 plads og vind playoff , vi savner Jyllands største Derby
MSØ 20:39          
Puha ivrigt. Den bliver grim i sidste runde mod Brabrand der er ved at kæmpe sig tilbage mens HB Køge og Vendsyssel er med i opryknings kampen. 4 ud af 6 kampe med noget at spille om i sidste runde er fedt.
Midtilylland 20:41          
Det positive er, at VFF (fra Viborg forstås) stadig er nr 3
Det er også positivt, at en hjemmekamp mod Brabrand på papiret er nemmere end en udekamp i Fredericia
Det negative er, at VFF bare ikke kan vinde på sjælland

...og ja - det bliver helt vildt på søndag
VFF skal vinde - endda med samme målmargen som Vendsyssel
Brabrand skal også vinde - og har absolut intet at tabe deres sæson taget i betragtning
Kigger man på formtabellen er Brabrand en del bedre end VFF - og Fredericia klart dårligst af alle

HBKøge kan teoretisk stadig tage 3. pladsen - men det kræver at VFF (dem begge) taber og de selv vinder

Så frem med lommeregneren og kom glad på stadion på søndag

Jeg er ret sikker på at VFF bliver nr 3 .... eller 4 ... eller måske begge dele
skkh 20:53          
Drop af John i overtiden, mens vores mest scorende spiller brænder straffespark og den faste straffesparksskytte står og kigger på. Der er vist ikke andet at sige, end at det er Viborgs helt egen skyld, hvis ikke de kommer i top 3. Det er fandme godt nok dårligt, mand.

Lad os antage at begge VFF´er vinder, men Vendsyssel scorer 1 mere end Viborg, således de ender á point og med samme måldifference. Er der nogen der ved, om det så er antal scorede mål eller indbyrdes opgør, der tæller?
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar