Luk

Viborg snuppede forløsende sejr i Horsens

| Superligaen | 31 kommentarer
Viborg snuppede forløsende sejr i Horsens
Foto: Getty Images

Viborg slog lørdag eftermiddag AC Horsens med 2-1 og kravler dermed væk fra den absolutte bundplacering i Superligaen.

AC Horsens tog lørdag eftermiddag imod Viborg i Superligaen i en særdeles vigtig kamp for begge mandskaber. Horsens kæmpede for at holde fast i muligheden for slutspil, mens Viborg ikke havde vundet i 10 kampe og indtog før kampen sidstepladsen i tabellen.

Viborg satte sig på tingene fra kampens start på det nærmest mennesketomme stadion i Horsens.

Den første helt store mulighed opstod efter 10 minutter, da Søren Frederiksen tryllede og satte sin direkte oppasser i den ene side af banen og bankede bolden ind til Serge Deble, som dog missede sin halvflugter.

Et par minutter senere var Christian Sivebæk lige ved at bringe Viborg foran efter fint forarbejde fra Aleksandar Stankov. Sivebæk kom fri i den ene side af feltet og forsøgte at lægge den i langt hjørne - men skød forbi.

Men så fik Viborg udbytte af overtaget. Efter 21 minutter blev et langt Viborg-indkast forlænget og endte lidt tilfældigt foran Serge Deble, som bombede bolden ind til 1-0.

Horsens var meget anonyme i første halvleg - men kort før pausen forsøgte Kim Aabech sig fra kanten af feltet, men måtte se Peter Friis Jensen snuppe bolden forholdsvis nemt.

I anden halvleg kom Viborg igen bedst ud, og efter 53 minutter fik de frispark et par meter uden for Horsens-feltet. Christian Sivebæk skulle eksekvere, og det gjorde han på fornem vis. Kantspilleren lagde bolden henover muren og ind ved nærmeste stolpe, hvor Nicklas Dannevang ikke kunne nå ud.

Men AC Horsens kom bedre med og begyndte stille og roligt at presse hårdere og hårdere på. Efter 73 minutter formåede Viborg ikke at få clearet efter et hjørnespark, og pludselig endte bolden hos Hallur Hansson på kanten af feltet. Islændingen tøvede ikke og bankede bolden i kassen til 2-1.

Horsens fortsatte med at presse på, men formåede ikke at udnytte overtaget, og kampen endte dermed med en særdeles vigtig Viborg-sejr, som sender dem væk fra sidstepladsen og op på tredjesidstepladsen.

Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

31 kommentarer

Red Kite 17:55          
hvor mange akademi spillere var det lige vff havde på grønsværen ikke de bedste hold i danmark det var en kedelig kamp
Naellerman 17:56          
Shit, det var rart!!!
Steph04 17:58          
Seværdig kamp, og fortjent sejr til det bedste hold. Når Bo´s velkendte fighter taktik ikke er til stede, så har de ikke meget at skyde med
Midtilylland 18:06          
Horsens er det dårligste hold i ligaen - og vel også det kedeligste
Stiller sig meget defensivt - på hjemmebane - mod VFF. Forstår godt det lave tilskuertal. Jeg gætter på gassen nu er gået ud af de gule - til gengæld ligner VFF et hold, der er langt bedre end tabellen viser
EfB 1924 18:30          
1044 til en Superligakamp, det er fandme skidt Horsens. Ikke værdigt til den bedste række.
AC Røde 18:32          
Hvor sølle kan det blive ?

ACH møder efter en række nederlag Superligaens bundhold.
Man har hjemmebane, og så vil man ikke skabe noget som helst.
Sikke en forestilling i 1. halvleg - total fiasko med den valgte taktik.
Alle andre trænere end Bo, ville få sparket efter sådant et oplæg.

Men godt at fedtspillet heller ikke gav points i denne kamp.
Forstår at tilskuerne bliver væk.(Bestyrelsen havde endda givet en masse gratis billetter ud på byens strøg.)

Viborg forsøgte, og havde et vist held med at spille bold, udmærket indsats i dag. Og fin fan-opbakning til dem fra de mange medrejsende.
Shackleton 18:55          
1000 tilskuere, pinlige sange - var det ikke genbrug - pinligt
Mandag 22. juli