Luk

Viborg tager afsked med fire spillere

| Danmark | 10 kommentarer

Infoboks

Viborg FF har sagt farvel til Morten Beck Guldsmed, Oliver Thychosen, Oliver Fredsted og Mikkel Vestergaard.

Morten Beck Guldsmed, Oliver Thychosen, Oliver Fredsted og Mikkel Vestergaard har alle kontraktudløb i Viborg FF, og de kommer ikke til at fortsætte i klubben.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Oliver Thychosen, som er den største profil af de fire, fortalte for nylig bold.dk, at han sigter efter en kontrakt i en Superliga-klub.

Det kan ingen af de andre formentlig forvente.

Morten Beck Guldsmed har været plaget af skader, siden han kom til fra FC Fredericia, men nåede dog 32 kampe og ti kasser.

Mikkel Vestergaard har været endnu hårdere plaget af skader end Guldsmed, og så er der Oliver Fredsted, som kun nåede at spille to kampe i Viborg, inden han ødelagde sit korsbånd.

Derfor står de tre formentlig ikke forrest i køen til Superliga-kontrakterne, som skal fordeles i løbet af de kommende måneder.

Klubben har allerede taget afsked med sydkoreanske Jung-bin Park.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Ayelads 15:49          
Den helt rigtige beslutning, at sige farvel til de 4. Med dem og afgangen af Park, må der være frigivet en masse lønkroner!
bruger 168256 16:28          
Albers skal også ud.
Torres197 17:19          
Boxall skal samme vej
Steph04 18:15          
Derfor står de tre formentlig ikke forrest i køen til Superliga-kontrakterne, som skal fordeles i løbet af de kommende måneder.
Det gør Oliver vel heller ikke. Reserve i 1 division og har intet vist i lang tid. Den rigtige beslutning ikke at forlænge med disse spillere
Naellerman 18:19          
Lidt ærgerligt at man ikke smider Albers ud og holder på Beck.

Iøvrigt tænkte jeg, at man kunne forlænge med Vestergaard (Han koster nok ikke alverden i lønkroner), og lave en option med ham. Hvis han præsterer kunne man lave en option på ham, og automatisk forlænge et år. Hvis ikke, så krøllede man bare kontrakten sammen.

Har jeg sagt, at jeg så Jonas Thorsen på stadionområdet forleden?
Per61 18:34          
Det er super fornuftigt af Viborg at sende disse spillere videre til andre første eller anden divisionsklubber...
Oliver Thychosen kan vel tage samme vej, for tror ikke der er mange Superliga klubber der er interesseret. Men hvad med Vejle, der ville han passe ind og de opruster jo til en hurtig tilbagevenden til superligaen. Det bliver rigtig svært for Viborg at rykke op i næste sæson så længe at Vejle opruster. VFF skulle have været op i år, men nu er muligheden jo forpasset. Så må man håbe at de sender alle de løntunge spillere ud, for så at købe nogle nye dygtige spillere af en vis kvalitet og starte forfra. Men i første omgang kræver det en ambitiøs træner...Kom i gang Morten Jensen og Fredgaard.
Syv7 19:29          
Hvor er Park blevet af? Jeg så en kamp, da han kom tilbage fra sin skade, og der virkede han til at have et rigtig højt niveau.
Det kunne godt ligne en kamp, hvor det bliver Vejle og Vendsyssel, der er de stærkeste. Jeg tror slet ikke på Viborg!
Fredag 30. oktober