Luk

Viborg vandt til sidst i hæsblæsende afslutning

| NordicBet Liga | 20 kommentarer

Med to sene scoringer fik Viborg vendt 0-1 til 2-1 og slog Fremag Amager, da de to holdt mødtes i 1. division.

Viborg skulle lørdag forsøge at rejse sig efter sidste rundes store nederlag til Vejle på 1-4, og det skulle oprykningsfavoritterne på udebane mod Fremad Amager, der kom til kampen med en sejr og et remis i ryggen.

Fra kampens start var kom Viborg til et par muligheder ved et par dødbolde, men de jyske favoritter kunne ikke omsætte sine chancer, og det udnyttede Fremad Amager til at bringe sig foran.

For efter 13 minutter slog Sammy Ideye til ud af det blå, da han blev sendt i dybden og køligt sparkede bolden i kassen til 1-0.

Viborg lod sig dog ikke ryste af Fremad Amager-føringen, for efterfølgende kom gæsterne til flere muligheder, men igen manglede Viborg den fornødne kvalitet, som var generelt gældende for gæsterne i kampen.

Første halvleg fortsatte med Viborg på bolden, og gæsterne forsøgte sig hovedsagligt over kanterne, der dog ikke kastede noget af sig.

I anden halvleg var Fremad Amager tæt på at bringe sig på 2-0 ved Ideye igen, men denne gang ramte angriberen stolpen på Viborg-målet.

Viborg fortsatte sin jagt på udligningen og med 20 minutter igen fik Viborg en god mulighed, da et en returbold havnede blandt en gruppe Viborg-spillere, som dog ikke fik sendt en ordentlig afslutning afsted.

I de sidste 20 minutter pressede Viborg fortsat på, og det gav flere omstillingsmuligheder til Fremad Amager, hvor Sven Blummel prikkede bolden forbi keeper Ellery Balcombe, som var på skovtur.

Blummel kunne sparke bolden i et frit mål fra en spids vinkel, men den hollandske angriber misbrugte muligheden for at lukke kampen.

Derefter havde både Viborg og Fremad Amager begge muligheder for at nette, og til slut blev Viborg reddet.

Fremad Amagers Felix Winther ramte bolden med hånden i feltet, og så var der straffe til Viborg, som Christian Sivebæk sendte stensikkert i mål til 1-1.

Men lørdagen skulle blive endnu bedre for Viborg, der i dommerens overtid kunne se Frederik Brandhof brage Viborg foran 2-1 med et flot spark fra kanten af feltet.

Der skulle ikke scores yderligere i kampen, og derfor snuppede Viborg altså sejren på 2-1 og dermed er Viborg på 17 point i NordicBet Ligaen.


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

lukas23 17:59          
Det er ved at være mange gange Viborg har fundet vej til sejren i overtiden
Ayelads 18:00          
JAAAAAAAAA!!!
ThePantsParty 18:03          
Vildt at deres overtid-held forsætter.

De her sejre er livsvigtige i sidste ende.
Steph04 18:05          
Vildt at deres overtid-held forsætter.

De her sejre er livsvigtige i sidste ende.
Men de var også på bolden i stortset samtlige minutter. Det bliver bare aldrig til chancer. Fremad Amager scorede tidligt og trak sig derefter ned samtlige mand
Verde 18:09          
SÅ ufortjent!!!
Hmmm, men lad os bare tage de tre points alligevel :-)
Mikkel Knudsen var...pinlig, og man gad godt ha´ Lucas i gang med genoptræning her i eftermiddag. Vildt der skulle mangle fem minutter af kampen før drengene begyndte at sætte sig igennem
TheYellowDanger 18:11          
Hvorfor stopper Sivebæk op inden han skyder straffesparket, det må man vist ikke ifølge reglerne, forstår godt Dannevang var utilfreds. Viborg skaber intet.. kedelig bold.
Per61 18:16          
Sådan Viborg.....!
I modsætning til tidligere tider, så er holdet nu i stand til at vinde på udebane i Københavnsområdet. Det skete sjældent med Steffen Højer! Men det lader til at der er en god moral på holdet, for ret beset så var de svineheldige. Fremad burde have lukket kampen umiddelbart inden Viborg får tilkendt straffespark. Men en sejr og tre point er lige hvad Viborg har brug for i toppen af rækken. Hvis det fortsætter sådan her får Vejle og Fredericia kamp til stregen om oprykningen i år...
Onsdag 23. oktober