Luk

Victor J. i FCN: Er blevet klogere på mig selv

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Randers FC
Superligaen Mesterskabsspil (19/05)
Oddset 2,60 3,50 2,55
bet365 2,80 3,75 2,25

Victor Jensen er blevet klogere på sig selv som menneske og fodboldspiller af at være udlejet til FC Nordsjælland fra Ajax. 

Victor Jensen havde muligvis sin bedste kamp i FC Nordsjælland-trøjen søndag, da han scorede to gange i 4-3-sejren over Randers. 

Den unge offensivspiller blev udlejet til Farum-klubben på sidstedagen af vinterens transfervindue fra Ajax, og det skifte har den 21-årige Victor Jensen bestemt ikke fortrudt.

- Det har været super nemt at falde til. Det er en ung trup med nogle friske gutter, hvor jeg kendte et par stykker af i forvejen. Så jeg er blevet taget godt imod. Personligt har jeg også forsøgt at byde mig til, snakke med de andre og hjælpe holdet så godt som muligt. 

- Jeg er blevet klogere på mig selv både som menneske og fodboldspiller. Jeg lærer rigtig meget her, og det er jeg super glad for. Der har både været gode kampe og svære perioder, men det er også derfor, at jeg er her. Jeg er i klubben for at lære og blive mere moden i mit spil. 

- Jeg vil gerne udvikle mig endnu mere. Jeg skal bygge videre på mit spil, være stærkere i duellerne og selvfølgelig blive endnu mere afgørende for holdet, siger Victor Jensen til fcn.dk. 

Han har tidligere givet udtryk for, at det fortsat er planen at skulle tilbage til Ajax efter sæsonen. 

 


Af Andreas Roesen
Søndag 16. maj