Luk

Victor Jensen-assist i Jong Ajax-sejr

| Eerste Divisie | 5 kommentarer

Infoboks

VVV-Venlo - Jong Ajax 1-3
Eerste Divisie
4' 0-1 Kenneth Taylor
53' 1-1 Mitchell van Rooijen
62' 1-2 Naci Unuvar
72' 1-3 Danilo
86' 1-3 Devyne Rensch

Victor Jensen lagde fredag aften op til det første mål i Jong Ajax' 3-1 sejr over Venlo. Det var danskerens andet oplæg for Ajax' andethold i denne sæson.

21-årige Victor Jensen har primært spillet for Ajax' andethold, Jong Ajax, denne sæson, selvom han dog har siddet på bænken for førsteholdet flere gange.

Fredag aften blev kunne den danske offensivspiller så tilføje endnu en assist til sin forholdsvis flotte sæsonstatistik, da han sendte Kenneth Taylor alene igennem med målmanden med en flot aflevering.

Assisten er den danske 10'ers andet oplæg i syv kampe for Jong Ajax denne sæson. Han har selv scoret tre gange.

En anden dansker fik også spilletid, da 18-årige Christian Rasmussen fik den sidste halve time på banen for Jong Ajax.

Med sejren indtager Jong Ajax en femteplads i den næstbedste hollandske række, som indeholder hele 20 hold.

 


Af Tobias Bladt Haarder

5 kommentarer

knud12 22:45          
kæmpe talent- der igen imponerer i Holland. Hvornår bliver han hentet af en superliga klub.
Math553e 23:15          
Knud12
Tror liiiige du skal have lidt bedre styr på Victor Jensen inden du kommenterer. Han er/var et kæmpe talent i FCK inden han skiftede, men er jo gået fuldstændig i stå i hans udvikling og har brugt en-to sæsoner for meget på det her B-hold i forhold til vanlig Ajax standard. Flere fra hans årgang og årgangen under er fast inventar på førsteholdet. Victor kæmper nede på B-holdet og har enkelte gange været oppe og snuse til det på bænken, men så heller ikke meget mere end det.
grumblesnake 00:05          
@Math553e

Når jeg har set ham på U21 har han været ganske iøjenfaldende og hans præstationer på det sidste i Jong Ajax tyder også på at der er noget der er begyndt at klikke for ham.
Ajax har dog et virkelig stærkt førstehold, så det kan godt være at han skal væk. Men at han skulle være uinteressant for Superligahold er alligevel lidt af en påstand, som gør at jeg tvivler på at du har styr på Victor Jensen. Spørgsmålet er nok mere om han ikke heller vil blive i udlandet.
Talentet er jo ikke væk bare fordi at hans udvikling har været lidt skuffende de sidste par år.
Rasmusvalliant 07:36          
Minder venligst alle i denne tråd om at Victor Jensen spillede hele foråret i FC Nordsjælland på en lejekontrakt, og var helt og aldeles jævn.
cloc 14:08          
Jeg tror på at han er sen mht de sidste skridt i hans senior karriere start. Det er helt uden belæg i fakta. Virker til han har motivationen. Jeg tror han skal til en sub 10 klub i holland og ikke hjem. Så får han ro på, måske netop det han mangler
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar