LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Victor Moses: Kollektivet skal sikre VM-succes

| VM | 2 kommentarer
Victor Moses: Kollektivet skal sikre VM-succes
Foto: Getty Images

Infoboks

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Chelsea-spilleren Victor Moses ser frem til en svær kamp mod Kroatien på lørdag, og han slår fast, at det er kollektivet, der skal sikre Nigeria succes ved VM. 

I VM's gruppe D er det svært at forudsige en favorit, da både Kroatien, Argentina og Nigeria realistisk set kan spille med om det. 

Nigerias Victor Moses ser frem til en svær kamp på lørdag, hvor afrikanerne møder Kroatien, der er dygtige individuelt, mener han. 

- Kroaterne har mange dygtige individuelle spillere, og de er meget stærke. Vi skal være fuldt fokuserede, det er meget vigtigt, siger Moses ifølge allnigeriasoccer.com og fortsætter.

- Vi kan opnå succes, hvis vi spiller godt kollektivt. Alle hold kan være favoritter i denne gruppe, siger Chelsea-spilleren. 

Det sidste hold i VM's gruppe D er vores nordiske kammerater fra Island.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

2 kommentarer

ReddaJoppe 23:09          
I VM´s gruppe D er det svært at forudsige en favorit, da både Kroatien, Argentina og Nigeria realistisk set kan spille med om det.
Øh, hvordan kan man bare sådan uden videre afskrive Island??
beringer 00:55          
Øh, hvordan kan man bare sådan uden videre afskrive Island??
Island som sluttede over netop Kroatien i kvalifikationen..., ja de har spillet "mindre" godt i testkampe og generelt i år..., men det har heller ikke betydet en døjt...

Jeg tror at Island kan drille Nigeria, og Kroatien..., på papiret er de lande selvfølgelig langt over Island, men de kan altså et eller andet med deres sammenhold..., jeg ser en tættere gruppe (håber på det i sær)..., så sagt med en anden stemme, enig i ovenstående :-)
Tirsdag 21. august