LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Victor Nelsson er klar på ny position

| Superligaen | 0 kommentarer
Victor Nelsson er klar på ny position
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC Nordsjællands Victor Nelsson gør sig normalt på midtbanen, men i søndagens sejr over AaB spillede han i midterforsvaret, og selv er han klar på mere, hvis det bliver aktuelt. 

For tredje kamp i træk vandt FC Nordsjælland søndag,  da AaB blev besejret med 3-2 hjemme i Farum.

Holdet var dog til kampen uden forsvarsprofilen Andreas Maxsø, der havde fået fri til at forhandle med en potentielt ny udenlandsk klub. 

Derfor vikarierede Victor Nelsson i forsvaret, og trods sin normale position på midten er han tilfreds med kampen mod AaB. 

- Jeg har ikke spillet i forsvaret i mine ungdomsår, men jeg har spillet der lidt i preseason. Jeg synes, at det det gik fint mod AaB, men om det er min fremtidige position, ved jeg ikke. Jeg kan spille både dernede og på sekseren. Så længe jeg spiller, er det godt, siger han til bold.dk.

- Hvis Hjulmand og resten af trænerteamet synes, at jeg skal spille dernede, så er det dét, som jeg skal. Mod AaB tror jeg mest, at det var en midlertidig løsning, da Maxsø ikke har trænet med på det seneste. Jeg er bare glad for at spille, og så gør jeg det så godt jeg kan.

18-årige Nelsson glæder sig samtidig over den gode start, som FC Nordsjælland har fået i Superligaen, hvor de topper rækken med maksimumpoint. Han håber, at holdet kan fortsætte de gode takter. 

- Det er en fantastisk start, men både jeg selv og resten af holdet ved godt, at det her først er starten, og vi skal holde næsen i sporet. Der skal fortsat trænes benhårdt for at der kommer flere sejre på bordet. 

Den næste kamp for FC Nordsjælland og Nelsson er nu på søndag, hvor holdet skal en tur til Lyngby.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj