LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Victor Nelsson: Mange mål betyder meget

| Superligaen | 0 kommentarer
Highlights: U21-landsholdet sejrede 2-0 mod Finland i EM-kvalen
Victor Nelsson: Mange mål betyder meget
Foto: Jan Christensen / Getty Images
Victor Nelsson er stærkt tilfreds med, at FC Nordsjælland lørdag formåede at få gang i offensiven med fire mål mod Randers FC. 
 
FC Nordsjælland lader til at have genfundet den offensive melodi.
 
Før lørdagens kamp mod Randers, havde holdet ikke scoret i fire ud af de seneste fem Superliga-kampe, men offensiven sprudlede i 4-1-sejren over kronjyderne.
 
- Det betyder meget i forhold til de kampe, der venter os. Vi har haft lidt problemer med at score mål, så det er perfekt, at vi nu scorede fire mål i en kamp, siger Victor Nelsson til bold.dk.
 
- Det handler mest om, at vores offensive spillere får noget selvtillid, og vi begynder at score kontinuerligt i hver kamp. Jeg synes, det ser rigtig lovende ud.
 
Ifølge forsvarsstyrmanden arbejder holdet hver dag på at forbedre de offensive relationer, og det ser efterhånden lovende ud efter en periode, hvor målmaskinen har hakket.
 
- Jeg ved ikke, om det har været et decideret problem for os. Vi ved, at vi ikke scorer så mange mål i øjeblikket, men så er det jo bare perfekt, at vi scorede fire mål mod Randers.
 
Spillede på mange måder fantastisk
En af de helt store profiler i lørdagens 4-1-sejr var unge Andreas Skov Olsen, der nettede to gange.
 
Den 18-årige offensivspiller erkender, at holdet havde heldet med sig i starten af kampen, hvor Randers spillede godt. Men derefter spillede FCN en god omgang fodbold.
 
- Jeg synes, vi spillede en fantastisk kamp på mange måder. De havde selvfølgelig også deres perioder, men til sidst i kampen, og efter vi scorede til 4-0, trillede vi den lidt rundt, siger Skov Olsen til bold.dk
 
- Der skulle vi nok have været lidt mere på. Men vi var også trætte. Vi havde investeret en masse energi på at spille os frem til chancerne.
 
Han glæder sig over, at FC Nordsjælland igen viste livligt offensivt spil.
 
- Vi havde glæden og lysten til at spille. Det kunne man se. Vi tog løbene for hinanden og spillede hinanden. Vi gjorde hinanden gode. Det var vigtigt, siger Andreas Skov Olsen.
 
FC Nordsjælland ligger inden søndagens kampe på en sjetteplads i Superligaen.


anton@bold.dk

Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar