Luk

Vidal: Jeg er en atypisk Barcelona-spiller

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Eibar - Barcelona
La Liga (19/10)
bet365 6,00 4,50 1,50
NordicBet 5,65 4,45 1,56
Oddset 5,60 4,40 1,55
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelonas Arturo Vidal mener selv, at han kan bidrage til holdet, fordi han ikke er som de øvrige Barca-spillere.

Midtbanespilleren Arturo Vidal mener, at han kan give noget anderledes til Barcelona, da han ikke er som de andre spillere.

Vidal, som primært er kendt for sine krigeregenskaber, hårde tacklinger og løbekapacitet, erkender, at han er en atypisk spiller i Barca-truppen.

- Det er tydeligt, at det ofte er spillere, som ligner hinanden ret meget, som spiller på holdet. Sådan ser jeg det i hvert fald. Det, jeg bringer, er anderledes end de andre. Jeg angriber, forsvarer, løber en masse meter og spiller altid til grænsen, siger Vidal til Sport.

- Jeg har andre kvaliteter end Arthur, Busquets og De Jong. Ivan Rakitic er måske den, jeg ligner mest, men vi er også forskellige.

- Jeg er glad her. Jeg kom hertil for at få succes og hjælpe holdet til at nå dets målsætninger. Jeg vil være en vigtig del af holdet, som jeg har været i de øvrige klubber, jeg har spillet for, siger Vidal, som over sommeren var rygtet retur til Serie A, hvor Juventus og Inter skulle være interesseret:

- Hvis træneren og klubben siger, at jeg skal væk, så gør jeg det, det er intet problem, men jeg tror på, at jeg stadig har noget at bidrage med her, og jeg har mere at opnå. Jeg mangler stadig at løfte Champions League-trofæet.

32-årige Vidal har spillet 59 kampe for Barcelona, hvor han har kontrakt til sommeren 2021.


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober