Luk

Vidunderligt sakse-mål gav Cagliari point igen

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Cagliari - Torino 1-1
Serie A
31' 0-1 Andrea Carboni
53' 1-1 Joao Pedro

Joao Pedro leverede en skarp kandidat til sæsonens mål i Serie A, da han saksesparkede Cagliari på 1-1 mod Torino og dermed sikrede fjerde point på stribe.

Tre uafgjorte på stribe har givet fornyet tro på tingene Cagliari, der var rykket væk fra sidstepladsen med ni point i 15 kampe.

Mandag aften skulle de forsøge at fortsætte 'stimen', så de kunne få kontakt med Spezia på den rigtige side af stregen med 12 point.

Dagens gæster var Torino, der kom til opgøret på 13. pladsen med 18 point i 15 kampe, og det var også udeholdet, der startede opgøret bedst.

Efter fire minutters spil sendte Alessandro Buongiorno et frispark snert forbi den venstre stolpe.

Små 20 minutter senere kom Andrea Carboni til en fin mulighed i den anden ende, da han kom højest på et frispark, som han dog styrede en meters penge over kassen.

I det 32. minut fik Carboni til gengæld bolden i nettet, men uheldigvis for ham var det i den forkerte ende.

Torinos Tommaso Pobega trykkede af fra distancen, og her halvklarede Alessio Cragno i Cagliari-målet.

Antonio Sanabria var først over riposten, men Cragno reddede igen, men blot for at se bolden ryge ud på skinnebenet af Carboni og videre ind i nettet.

1-0 til Torino, hvilket også var stillingen ved pausen.

Anden halvleg var blot syv minutter gammel, da Joao Pedro steg til vejrs og sendte et hovedstød mod kassen, men Vanja Milinkovic-Savic reddede flot.

Han var til gengæld prisgivet minuttet efter, da et indlæg ikke blev clearet, men headet lidt op i luften.

Den faldt perfekt ned for Joao Pedro, der svingede kroppen rundt og saksesparkede bolden i kassen på fremragende vis – 1-1.

Mod kampens afslutning pressede Torino på for et nyt føringsmål, men chancer til Marko Pjaca og Daniele Baselli kunne ikke ændre på, at det blev ved 1-1 mellem de to mandskaber.


 


Af Andreas Roesen
Søndag 16. januar