Luk

Vidundermål gav Dortmund point i Frankfurt

| bold.nyt | 1 kommentar

Dortmund var bagud med 1-0 i pausen mod Frankfurt, men med et fantastisk mål i anden halvleg sørgede Giovanni Reyna for balance i regnskabet i Bundesliga-kampen, der endte 1-1.

Frankfurt jagtede sæsonens tredje sejr, da de lørdag eftermiddag tog imod Dortmund i Bundesligaen.

Hjemmeholdet lå før kampen nummer ni i Bundesligaen - primært på grund af deres seks uafgjorte kampe. Frankfurt havde således kun tabt en kamp, før opgøret mod Dortmund, men de havde ikke vundet i de seneste seks.

Dortmund lå placeret som nummer fire før kampen og måtte undvære en skadet Erling Haaland, ligesom Thomas Delaney også var ude med en skade.

Frankfurt startede bedst i kampen, og efter ni minutters spil kom de foran.

Daichi Kamada tog et løb bag Dortmunds forsvar, og det så Martin Hinteregger, der sendte en lang bold afsted efter japaneren. Kamada fik kontrol over bolden med en enkelt berøring, før han lagde den udenom Roman Bürki til en 1-0-føring.

Efter 25 minutters spil var Dortmund tæt på at komme tilbage i kampen, da Giovanni Reyna fandt Jadon Sancho i feltet, men englænderen overplacerede sin afslutning.

Da ingen af holdene fik scoret yderligere i en lige første halvleg, gik de til pause med stillingen 1-0 til Frankfurt.

Dortmund tog initiativet i kampen fra anden halvlegs begyndelse, hvor gæsterne satte sig tungt på spillet i jagten på en udligning. Den kom, da uret rundede 56 minutter.

Sancho spillede bolden ind til Reyna på kanten af feltet, hvorefter amerikaneren tog et skarpt træk ind i banen og lagde bolden til rette for sig selv, før han hamrede den op i det korte målhjørne uden chance for Kevin Trapp. 1-1.

Dortmund fortsatte dominansen resten af anden halvleg, men Frankfurt stod godt i kæderne, og når gæsterne kom frem til muligheder, manglede den sidste skarphed.

På trods af presset lykkedes det ikke Dortmund at få det forløsende sejrsmål, så det hele endte med en uafjort - Frankfurts syvende uafgjorte kamp i de første ti kampe.

Med det ene point går Dortmund forbi Leverkusen og indtager tredjepladsen, mens også Frankfurt avancerer en enkel placering og nu ligger nummer otte.

 


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar