Luk

Vieira: Arsenal-modtagelse betød meget

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Crystal Palace 2-2
Premier League
8' 1-0 Pierre-Emerick Aubameyang
50' 1-1 Christian Benteke
73' 1-2 Odsonne Edouard
90' 2-2 Alexandre Lacazette

Patrick Vieira var mandag aften tilbage hos Arsenal, men denne gang gæstende som manager for Crystal Palace. Gensynet betød meget for franskmanden og endte med et 2-2-resultat.

Mandag aften tog Arsenal hjemme imod Crystal Palace, som denne sæson har fået Patrick Vieira i spidsen for mandskabet, så mandagens opgør var en speciel en af slagsen, da den franske træner i sin aktive karriere tilbragte ni sæsoner hos London-klubben.

Vieira og Crystal Palace med Joachim Andersen i startopstillingen var også lige ved at stikke afsted med alle tre point, men i det allersidste minut sikrede Alexandre Lacazette hjemmeholdet det ene point med sin scoring til 2-2.

Derfor var franskmanden af gode grunde først og fremmest ærgerlig over det bitre slutresultat mod sin tidligere klub.

- Det var virkelig hårdt, jeg var virkelig skuffet over at indkassere i slutningen, fordi spillerne arbejdede virkelig hårdt, og de fortjente de tre point. Jeg har ondt af dem i dag, sagde Vieira til BBC Sport efter kampen.

Da han blev spurgt ind til den særlige modtagelse, han fik af sine tidligere fans fra Arsenal, gav han dog tilkende, at det betød meget for ham at komme tilbage igen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg regnede med det, men når du bruger ni år i en klub, og jeg var en del af en generation, som gjorde det godt for klubben, betød det meget for mig, forklarer Vieira efterfølgende.

I Arsenal vandt Vieira i sin periode i klubben tre mesterskaber, fire FA Cup-trofæer og tre engelske Super Cup-sejre.

Med det ene point ligger Vieiras Crystal Palace nummer 14 i Premier League med otte point. Arsenal er nummer 12 med 11 point.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december