LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Vigen: Vi skal passe på med at røre Wilczek

| Superligaen | 8 kommentarer
Vigen: Vi skal passe på med at røre Wilczek
Foto: Getty Images
Lasse Vigen roser Brøndby-angriber Kamil Wilczek, som er så brandvarm i øjeblikket, at man skal passe på med at røre ved ham.

Kamil Wilczek har scoret mål på samlebånd på det seneste, og den polske angriber skaber stor glæde hos holdkammeraterne.

Lasse Vigen sørgede i pokalfinalen for, at Wilczek afgjorde opgøret, da han efter en god tur på venstrekanten lagde bolden for fødderne af angriberen, der stensikkert udnyttede til 3-1.

Og midtbanespilleren har stor respekt for det, Wilczek leverer for tiden.

- Man skal passe på med at røre ham. Han er brandvarm. Han sparker alt inde lige nu, og det betyder sindssygt meget for os som hold, fordi det giver nogle meget bedre arbejdsbetingelser at vide, at vi har en, der sparker boldene ind.

- Kamil og Teemu skiftes lidt til at være knivskarpe, og det er virkelig vigtigt for os, siger Lasse Vigen til bold.dk.

Du ser ham hver dag til træning - kan du sætte nogle ord på, hvorfor den her stime er kommet nu?

- Fodbold handler rigtig meget om momentum og selvtillid, og det har han lige nu. Når chancen er der, så sparker han den bare ind. Han havde en mod FCK, han måske skulle have scoret på, men han har bygget så meget selvtillid op, at sådan noget slet ikke slår ham ud.

- Han er inde i et imponerende flow, og han føler, at han kan sparke alt ind, siger Lasse Vigen.

Kamil Wilczek har været meget med på landsholdet under VM-kvalifikationen, og hvis man spørger Lasse Vigen, skal Wilczek også med til slutrunden.

- Hvis jeg var træner, så ville jeg tage en så farlig mand med, men jeg ved slet ikke noget om situationen, han er i. Men det ville være stort for ham, og jeg tror, det betyder meget for ham - så jeg håber rigtig meget, at han kommer med, siger Vigen.

Kamil Wilczek har scoret 11 mål i de seneste syv kampe, han har spillet.

Stream FC Nordsjælland – Brøndby IF på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar