Luk

Vigtig AaB-profil vil videre: Han bliver dyr

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,76 3,65 4,60
Oddset 1,75 3,65 4,50

AaB-profilen Iver Fossum fortalte for nylig, at han gerne vil videre på et tidspunkt. I AaB forstår man ambitionen, men påpeger, at Fossums betydning for holdet gør ham til en dyr herre.

- Jeg vil gerne videre på et tidspunkt, så må vi se, om det bliver nu eller til sommer. Selvfølgelig håber jeg på at komme videre. Der er jo fortsat over en måned til, at vinduet åbner, så der kan nå at ske meget.

Sådan fortalte AaB's midtbaneprofil Iver Fossum for nylig i et interview med Nordjyske. Den udtalelse har sportschefen i AaB, Inge Andre Olsen, noteret sig. 

Han anerkender overfor bold.dk Fossums ambitioner, men minder også om, at AaB som klub også drømmer større, og det kræver nogle gange at holde på sine bedste spillere.

Derfor kommer Fossum da også til at være en dyr herre, hvis den offensive nordmand skal videre i karrieren lige foreløbig.

- Vi skal holde vores spilleres betydning op imod pengene, der bliver lagt, og hvad vi har af erstatning. Iver er meget vigtig for vores hold og for de resultater, vi skaber, og vi er meget glade for at have ham her.

- Så tiden vil vise det, men det er vigtigt, der er en balance, når en spiller vil videre, for der er alligevel en del ting, der skal opfyldes, før vi som klub mener, at det er god timing at sælge en spiller, siger Inge Andre Olsen til bold.dk.

AaB-bossen vil ikke ind på, hvordan han prissætter Iver Fossum, som han understreger bliver dyr.

- Han bliver dyr, for han er meget vigtig for vores hold. Jeg vil ikke ind på prisen, for så står beløbet sort på hvidt. 

- Der kan komme en klub med flere penge, end hvad vi troede, vi kunne sælge til, og så får de ham billigt, så det vil jeg ikke ind på, siger han med et stort smil.

Han tilføjer om Fossums tanker om et klubskifte.

- Jeg ser indimellem spillere udtale sig om, at de vil videre, og det er fair, for spillere skal have ambitioner.

- Men vi som klub og fans har jo også nogle drømme. Vi drømmer om at vinde noget, vi drømmer om at stå sammen med en pokal og have en stor fest i Aalborg, fordi vi har opnået noget sammen. De ambitioner skal gå op i en højere enhed, siger han til bold.dk.

Den 25-årige nordmand har været i AaB siden 2019 og har spillet 86 kampe, scoret 26 mål og lavet 16 oplæg.

Fossum har kontrakt med AaB til sommeren 2023.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar