Luk

Viktor Fischer scorede i Antwerp-remis

| Jupiler Pro League | 9 kommentarer

Infoboks

Charleroi - Royal Antwerp 1-1
1. Division A
38' 0-1 Viktor Fischer
57' 1-1 Anass Zaroury

Viktor Fischer scorede til 1-0, da Royal Antwerp spillede 1-1 ude mod Charleroi i den bedste belgiske række. 

Brian Priske og Royal Antwerp skulle fredag forsøge at tage sæsonens anden sejr i den bedste belgiske liga, da holdet gæstede Charleroi, som efter tre runder fortsat var ubesejret.

Priske havde givet plads i startopstillingen til Viktor Fischer, mens femmålsskytten fra seneste runde Michael Frey naturligvis også var med.

Det var dog ikke Frey, men derimod Fischer som stjal opmærksomheden i første halvleg.

Den danske offensivspiller kom godt fem minutter før pausen flot frem til en stikning fra Alhassan Yusuf og lagde køligt bolden i nettet til 1-0, som også var stillingen ved pausen.

Trods Antwerps føring var det Charleroi, som havde siddet på det meste før pausen, og den ganske fortjente udligning kom efter knap en times spil, hvor Anass Zaroury fik bolden i nettet.

Charleroi var nærmest sejren i en kamp, hvor Viktor Fischer blevet skiftet ud 20 minutter før tid, men det sluttede 1-1, hvilket efterlader Priske, Fischer og Royal Antwerp på ottendepladsen før de øvrige kampe i runde fire. 


Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

DingDongDynamo 22:56          
Stærkt Fisches
Kønig 23:35          
Nogle der kan finde et link til målet?
Strategy 23:44          
Ikke i form, og ikke god nok til Superligaen. Jaja.

Men godt at Fischer er kommet igang igen i udlandet. Håber han genvinder spilleglæden og får success.
bruger 161612 00:00          
@Strategy, men han var jo ikke god nok i FCK, at han spiller godt nu er da fint
FORZA_X_MILAN 05:10          
Fischer var FCKs bedste spiller og med de Klart bedste evner, og han er nok den eneste spiller jeg ikke ville afskaffe da han på en god dag er langt over andres niveau. At han ikke præsterede kan der være mange grunde til. Men selvfølgelig er han god nok da han altid har været et niveau over superligaen. Han skal bare ha tur i den og motiveres lidt, så skal han nok bevise endnu engang at han er for god til suppen. Der er andre store spillere som er større end Fischer som har præsteret værre end ham det seneste år så de spillere ville heller ikke være god nok til fck ifølge den Logik
schmede 07:36          
Jeg forstår det heller ikke, især på baggrund af at hans forår var en klart opadgående kurve, og han lignede momentvis mere og mere sig selv.
Men lad os se hvad PC hiver op af hatten de næste par dage, så kan det være, det giver mening.
Chris1234 09:20          
Thorup og VF har aldrig været gode venner. Så meget logisk at vejene skilles.
Fredag 28. januar