LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vild 19-årig gav Frankfurt første nederlag i år

| Europa League | 6 kommentarer
Highlights: Frankfurt vendte 2-4 til avancement foran elektriske Commerzbank-Arena
Mål! Kostic skruer decibelniveauet tre takker op i Frankfurt
19-årige komet: Felix brillerer med det yngste hattrick i Europa League siden Agüero
Mål x 2! Benfica holder fest i Lissabon med deres tredje og fjerde mål
Mål! Purunge Felix scorer sin anden basse i kampen
Vild 19-årig gav Frankfurt første nederlag i år
Foto: Getty Images

Joao Felix løb med alle overskrifter i torsdagens Europa League-kvartfinale mod Frankfurt, hvor han scorede hattrick og leverede en assist i Benficas 4-2-sejr.

Frankfurt var inden torsdagens Europa League-kvartfinale mod Benfica ubesejret i indeværende kalenderår.

I 15 kampe var det ikke blevet til nederlag, og Frankfurt havde vundet otte ud af de seneste ni kampe. Benfica fører den portugisiske liga, var der lagt op til en spændende kvartfinale i Portugal.

Det startede dog skidt for Frankfurt. Efter 20 minutter fik 19-årige Obite Evan N'Dicka direkte rødt kort, da han som sidste mand skubbede en Benfica-spiller til jorden i feltet.

Straffespark til Benfica, og det sendte 19-årige Joao Felix stensikkert i kassen bag Frankfurt-keeper Kevin Trapp, der endnu en gang holdt Frederik Rønnow på bænken.

Tyskerne kom dog flot tilbage, selvom de var i undertal. Med fem minutter til halvleg brød Frankfurt bolden højt på banen, og så kunne stortalentet Luka Jovic hamre 1-1-målet i kassen.

Frankfurt skulle dog ikke gå til pause med en føring på trods af det sene 1-1-mål. 

Bare to minutter efter udligningen tordnede Joao Felix nemlig til bolden fra kanten af feltet, og så stod der 2-1 til Benfica efter de første 45 minutter.

Joao Felix var slet ikke færdig med at gøre ondt på Frankfurt, for fem minutter inde i anden halvleg forlængede han et hjørnespark ind til Ruben Dias, der sendte Benfica foran 3-1.

Og fire minutter senere kronede portugiseren en vidunderlig kamp med et hattrick, da han sparkede et indlæg imellem benene på Kevin Trapp og gjorde det til 4-1.

Frankfurt skiftede portugisiske Goncalo Paciencia på banen med godt 20 minutter igen, og det var en god beslutning.

Han skulle nemlig bare bruge fire minutter på at stange et hjørnespark i kassen mod sine portugisiske landsmænd, og så stod der 4-2.

Yderligere blev der ikke scoret i kampen, og derfor vandt Benfica første kvartfinale med 4-2 efter en ustyrlig kamp af 19-årige Joao Felix. 

Der spilles returkamp i Frankfurt næste torsdag. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

6 kommentarer

hollie 23:16          
Det kan godt være, at mange eksperter mener Felix er en af europas største talenter lige nu, men shit hvor er Ruben Diaz ligeledes et vanvittig talent. Der burde stå storklubber i kø til sommer. I de kampe jeg har set med ham i år, vil jeg sige talentet er på niveau med De Ligt.

Jeg husker ikke tidligere, at én klub har haft 3 ud af de 5 varmeste talenter på en gang, i et transfervindue! Uden tredje parts aftaler, ville klubber som Benfica og Porto jo være ustyrlig rige og sikkert i blandt den europæiske top.
nMe 23:35          
Uden tredjeparts aftaler ville de slet ikke have råd til at købe mange af de store sydamerikanske talenter i første omgang.
langtfraliverpool 23:39          
Det er helt sikkert, at det er tilfældet. Der er stor gæld i Portugal. Ofte så slemt, at lønninger ikke betales, som eksemplificeret med Sporting i sommers.
Sims91 07:11          
@hollie

Du nævner det jo næsten eller selv. Ajax lige nu er det eksempel, du ikke kan komme i tanke om med de Jong, de Ligt og Neres.
Bosse1983 08:01          
Jeg husker ikke tidligere, at én klub har haft 3 ud af de 5 varmeste talenter på en gang, i et transfervindue!

Nu kan det jo i den grad diskuteres om benfica står med 3 af de 5 varmeste. Det ville jeg ikke påstå. Monaco for et par sæsoner siden, med Lemar, Mbappe, Bakayoko, Diallo, Bernardo Silva og Mendy, for at nævne nogle. Det var et hold med noget for alle og indiskutabel kvalitet.
Dopermann 09:11          
Det her Champions League vindende Ajax hold fra 1995 tager prisen, som det mest talentfulde hold nogensinde hos mig:

Edwin van der Sar (Juventus, Manchester United)
Michael Reiziger (Milan, Barcelona)
Frank de Boer (Barcelona)
Clarence Seedorf (Real Madrid, Inter, Milan)
Finidi George (Betis)
Edgar Davids (Milan, Juventus)
Ronald de Boer (Barcelona)
Marc Overmars (Arsenal)
Winston Bogarde (Milan, Barcelona, Chelsea)
Nwankwo Kanu (Inter, Arsenal)
Patrick Kluivert (Milan, Barcelona)
Torsdag 23. maj