Luk

Vild Liverpool-stime slut efter choknederlag

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Burnley 0-1
Premier League
83' 0-1 Ashley Barnes

Liverpools nederlag til Burnley var holdets første i Premier League på Anfield i 68 kampe. Seneste nederlag var i april 2017.

Liverpool led et overraskende nederlag, da holdet torsdag tabte med 0-1 på eget græs til Burnley i Premier League.

De forsvarende mestre er skidt kørende, men det hører nu alligevel til sjældenhederne, at Jürgen Klopps tropper taber på eget græs.

Det var således første nederlag på Anfield i Premier League i 69 kampe, da holdet inden kampen var gået fra banen uden at have tabt i 68 hjemmekampe i streg. 

Seneste nederlag til Liverpool på Anfield var i april 2017, hvor Crystal Palace vandt med 2-1. Siden da var det før torsdagens kamp blevet til 55 sejre og 13 uafgjorte i Premier League.

De 68 kampe uden nederlag er den næst længste stime i Premier League-historien. Kun Chelsea har gjort det bedre, da holdet undgik nederlag på Stamford Bridge i vanvittige 86 kampe i træk. En stime der sluttede i oktober 2008.

Scoringskrise

Med torsdagens resultat er Liverpool oppe på fire Premier League-kampe i træk uden at have scoret, og det er første gang siden 2000, at det er sket for klubben.

Liverpools spillere har afsluttet 87 gange, siden Sadio Mané scorede holdets seneste mål i slutningen af december mod West Bromwich.

Derefter er holdet gået fra banen uden at have scoret mod Newcastle, Southampton, Manchester United og Burnley.

Kilde BBC


Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

AndreasSgi 07:03          
Det skulle jo ske på et eller andet tidspunkt
deutsche 07:20          
Farvel til mesterskab? og p.t. hænger CL plads i tynd tråd
Islandboy 07:24          
ja, lad os nu se, der er scoringskrise lige nu. Det går over på et tidspunkt, men der skal ikke gå alt for lang tid, så er det hele væk
Buck'o 09:09          
Ro på. Selvfølgelig skal det ikke blive ved, men så er tingene heller ikke længere væk. Bevares man kan ryge ud af top 5 når alle runder 19 kampe, men så går det ene og/eller andet hold i stå, mens Liverpool kommer igang, og så er man pludselig i top 4 igen. Det kan hurtigt vende, og man er ret beset kun 3-4 mål fra 1. pladsen, hvis man kan sige det sådan. Det er alle de uafgjorte kampe der ødelægger det. For Liverpool tager jo ikke mere end de øvrige tophold.
Lasse599 11:18          
Farvel til mesterskab? og p.t. hænger CL plads i tynd tråd
Ahh, rolig nu....

Der er spillet halvdelen af sæsonen og sådan som resulaterne flyder, så er Liverpool på ingen måde afskrevet... slet ikke i top-4....

Men så tæt som det hele af, så kan samtlige hold i top-6 lige nu, risikere at ende uden for europæisk spil næste sæson...

Det er da for fedt, at ligaen er så åben, som den er... Meget sjovere, at der er noget på spil i hver eneste runde :)

Dog vil jeg kalde det for en lille matchbold for City, da de klart er det hold med mest formfremgang... Men intet er afgjort, da der jo stadig er 54 point at spille om, plus minus....
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts