Luk

Vild Wind blæste Lyngby omkuld efter pausen

| 3F Superliga | 46 kommentarer

Jonas Wind blev endnu en gang helten for FC København, da den unge angriber scorede begge mål i fredagens 2-0-sejr over Lyngby i Superligaen.

I tirsdags sikrede en iskold Jonas Wind FCK 1-1 i udekampen mod Røde Stjerne, og fredag aften var den unge angriber igen i aktion.

Her spillede FC København hjemmekamp mod Lyngby i Superligaen, og Wind dannede frontduo sammen med Pieros Sotoriou.

Nyindkøbet Pep Biel fik sin første startplads i FCK-trøjen, og han fik en stor mulighed efter 12 minutter, men spanieren ramte bolden helt skævt.

Første halvleg blev en chancefattig affære, hvor spillet ikke for alvor flød for hverken FCK eller Lyngby.

Med knap ti minutter til halvleg viste Jonas Wind fin teknik og spillede Pieros Sotiriou fri, men cyprioten fik ikke afsluttet ordenligt.

Lyngbys bedste tilbud før pausen stod Martin Ørnskov for, men det blev ikke for alvor farligt, og derfor var det 0-0 efter de første 45 minutter.

Ståle Solbakken var tydeligvis frustreret over indsatsen i første halvleg, men han kunne juble efter mindre end et halvt minut af anden halvleg.

Her spillede Viktor Fischer nemlig Jonas Wind fri, og så sparkede den brandvarme angriber sikkert 1-0-målet i kassen ved fjerneste stolpe.

Få minutter senere fik FCK en stor dobbeltchance, men hverken Pieros Sotiriou eller Rasmus Falk formåede at få skrabet bolden i nettet.

Hjemmeholdet skulle dog komme på 2-0 efter en times spil, hvor Wind opsnappede en løs bold i Lyngby-feltet og fordoblede FCK's føring med en halvflugter.

Med otte minutter igen var Viktor Fischer tæt på at komme på scoringstavlen, da han vendte godt i feltet, men afslutningen gik forbi den fjerne stolpe.

Lyngby formåede aldrig for alvor at true Karl-Johan Johnssons FCK-mål, og derfor sluttede det med en sikker 2-0-sejr til løverne.

Det betyder, at FCK topper Superligaen og fortsat har maksimumpoint, mens Jonas Wind er alene i spidsen af topscorerlisten med fem træffere.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Martin Schmidt
Lørdag 26. september